Παρουσίαση του νέου MacBook Pro από την Microsoft…

Η αναφέρει το Book σαν άμεσο ανταγωνιστή του MacBook Pro της Apple. Έτσι τώρα που και οι δύο εταιρείες έχουν στη διάθεσή τους νέα μοντέλα, την απόφαση την έχει ο τελικός χρήστης: ή MacOS.

Η Microsoft προσπαθώντας να κάνει την απόφαση αυτή ευκολότερη δημιούργησε μια σελίδα στο επίσημο online shop της, που εμφανίζει το Surface Book δίπλα δίπλα με ένα MacBook Pro.

Η side-by-side σύγκριση δείχνει ότι το με τα Windows 10 έρχεται με μια αποσπώμενη οθόνη αφής και διαθέτει ένα διακριτό επεξεργαστή γραφικών , ενώ το μοντέλο της Apple δεν τα διαθέτει καθόλου.surface book vs MacBook Pro

Επιπλέον, το Surface μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στυλό, αλλά λόγω της έλλειψης μιας οθόνης αφής, το MacBook Pro μένει και πάλι πίσω.

Η Microsoft τονίζει επίσης ότι το Surface Book διαθέτει υψηλότερη ανάλυση (267 PPI έναντι 227 PPI του MacBook), αλλά και με καλύτερη κάμερα στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, το Surface διαθέτει και μια πίσω κάμερα.

  Linux Foundation Europe δημιουργία cloud framework τηλεπικοινωνιών

“Είναι εύκολο να αλλάξετε από Mac σε Surface. Το νέο Surface θα λειτουργεί μια χαρά με το , το , και το iPhone. Πολλά από τα gestures, τα shortcuts και τα χαρακτηριστικά είναι παρόμοια με αυτά που ήδη γνωρίζετε,” αναφέρει η Microsoft προσπαθώντας να προσελκύσει νέους πελάτες.

Μένει να δούμε πόσοι από τους πελάτες της Apple θα συμφωνήσουν να αλλάξουν laptop. Οι συγκρίσεις δείχνουν σαφώς ότι οι συσκευές της Microsoft είναι πολύ πιο ισχυρές και προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ό, τι τα MacBooks της νέας γενιάς.

Να αναφέρουμε φυσικά ότι υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι υπολογιστές εκεί έξω, με τιμές πολύ πιο συμφέρουσες, που δεν έχουν καμία σχέση με τα τελευταία μοντέλα των δύο εταιρειών.

Surface Book vs. MacBook

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  2  =