Σύλληψη δύο hacking μελών της ομάδας Xecuter


Οι ΗΠΑ συνέλαβαν δύο μέλη της ομάδας Xecuter η οποία παραβίαζε κονσόλες ώστε να παίζουν πειρατικά παιχνίδια. Κατηγορούνται για 11 κακουργήματα.

nintendo

Δύο μέλη της ομάδας Xecuter, η οποία έχει αναπτύξει και πωλεί συσκευές που επιτρέπουν στους χρήστες της να τις συνδέουν επάνω στις κονσόλες τους και έτσι να παίζουν πειρατικά αντίγραφα παιχνιδιών, βρίσκονται υπό κράτηση από το FBI. Η σύλληψη έγινε τον Σεπτέμβριο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δήλωσε χθες ότι οι κατηγορούμενοι είναι ο Μαξ Λουάρ, 48χρονος Γάλλος υπήκοος, και ο Γκάρι Μπόουζερ, 51 ετών από τον Καναδά.

Στα δύο πρόσωπα χρεώνονται 11 κακούργημα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές τους μέσω της ομάδας Xecuter. Το FBI κατηγορεί επίσης και τον Γιουάνινγκ Τσεν, έναν 35χρονο από το Σενζέν της Κίνας. Ο Λουάρ και ο Μπόουζερ ήταν ηγέτες της Team Xecuter, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ομάδα Xecuter περιλαμβάνει περισσότερα από δώδεκα μέλη, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που ειδικεύονται στην εύρεση κενών ασφαλείας στις κονσόλες. Μεταξύ άλλων συστημάτων, η ομάδα είχε στοχεύσει τα Switch, 3DS και NES Classic.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news