Σύλληψη δύο hacking μελών της ομάδας Xecuter

Οι ΗΠΑ συνέλαβαν δύο μέλη της ομάδας η οποία παραβίαζε κονσόλες ώστε να παίζουν πειρατικά παιχνίδια. Κατηγορούνται για 11 κακουργήματα.

nintendo

Δύο μέλη της ομάδας Xecuter, η οποία έχει αναπτύξει και πωλεί συσκευές που επιτρέπουν στους χρήστες της να τις συνδέουν επάνω στις κονσόλες τους και έτσι να παίζουν πειρατικά αντίγραφα παιχνιδιών, βρίσκονται υπό κράτηση από το FBI. Η σύλληψη έγινε τον Σεπτέμβριο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δήλωσε χθες ότι οι κατηγορούμενοι είναι ο Μαξ Λουάρ, 48χρονος Γάλλος υπήκοος, και ο Γκάρι Μπόουζερ, 51 ετών από τον Καναδά.

Στα δύο πρόσωπα χρεώνονται 11 κακούργημα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές τους μέσω της ομάδας Xecuter. Το FBI κατηγορεί επίσης και τον Γιουάνινγκ Τσεν, έναν 35χρονο από το Σενζέν της Κίνας. Ο Λουάρ και ο Μπόουζερ ήταν ηγέτες της Team Xecuter, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ομάδα Xecuter περιλαμβάνει περισσότερα από δώδεκα μέλη, συμπεριλαμβανομένων ατόμων που ειδικεύονται στην εύρεση κενών ασφαλείας στις κονσόλες. Μεταξύ άλλων συστημάτων, η ομάδα είχε στοχεύσει τα , και NES Classic.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).