Εγγραφείτε για να δοκιμάσετε το Chromium πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft

Η Microsoft εργάζεται για την κατασκευή ενός νέου προγράμματος περιήγησης με βάση το Chromium, μετά την αποτυχία του πειράματος EdgeHTML, και καλεί τους φίλους της να το “κτίσουν” μαζί. 

chromium

Η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να δέχεται αιτήσεις για δοκιμαστές των beta εκδόσεων του νέου προγράμματος περιήγησης με βάση την τεχνολογία Chromium, και όπως δείχνουν τα πράγματα, η πρώτη beta έκδοση θα βγει στις αρχές του 2019.

Με την συμπλήρωση των στοιχείων σας στην αίτηση της Microsoft, η εταιρεία δεν θα σας παρέχει κανένα σύνδεσμο λήψης, αλλά απλά θα προσθέσει το όνομά σας στη λίστα των beta testers, οι οποίοι θα λάβουν το πρώτο build preview του νέου Microsoft Edge, όταν θα ξεκινήσει το επόμενο έτος.

Η Microsoft θέλει να πάρει σοβαρά το στάδιο ανάπτυξης του νέου προγράμματος περιήγησης, οπότε ελπίζει ότι οι δοκιμαστές beta θα μπορέσουν να βελτιώσουν σημαντικά την εφαρμογή, πριν προχωρήσουν στην τελική έκδοση του προγράμματος.

Η Microsoft λέει ότι με τη μετάβαση στο Chromium, η εταιρεία μπορεί να “κάνει τον ιστό έναν καλύτερο τόπο για όλους”, δεδομένου ότι θα συμβάλει στην τεχνολογία του Chromium και θα επενδύσει σε ανοικτό λογισμικό (open source).

  Σχεδόν το ήμισυ του κόσμου είναι στα social media

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δοκιμών beta Chromium Edge, κάντε κλικ εδώ για να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας. Θα σας ενημερώσουμε πότε θα είναι διαθέσιμο για λήψη το πρώτο build preview για τους χρήστες beta.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

34  +    =  35

Previous Story

HWiNFO : Ένα δωρεάν πρόγραμμα εποπτείας του υπολογιστή σας

Next Story

MX Linux 18 x64 Custom ISO από το iGuRu.gr