Τι θα παρουσιάσει η Microsoft στις 22 Σεπτεμβρίου;


Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα μια εκδήλωση για τις 22 Σεπτεμβρίου, με την πρόσκληση να αναφέρει μόνο τη φράση “Ελάτε μαζί μας για να δούμε τι ακολουθεί” μαζί με την εικόνα μιας συσκευής Surface Pro που εκπέμπει μπλε φως.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί στις 18:00 (Ώρα Ελλάδος).

microsoft september 22

Το προφανές θέμα της εκδήλωση από την εικόνα θα μπορούσε να είναι ένα νέο Surface Pro το οποίο θα μπορούσε να ονομάζεται Pro 8. Το Surface Pro 7 μπορεί να αναβαθμίστηκε αλλά ονομάστηκε Pro 7+ και κυκλοφόρησε αποκλειστικά για επιχειρηματικούς πελάτες.

Ένα επανασχεδιασμένο Surface Pro φημολογείται εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για αυτό. Αυτό που έχουμε διαβάσει είναι ότι ο σχεδιασμός που χρονολογείται από το Pro 4 που κυκλοφόρησε το 2015 θνα ανανεωθεί.

Οι προσδοκίες για την αναμενόμενη αλλαγή περιλαμβάνουν μικρότερα πλαίσια με μεγαλύτερη οθόνη, με τα chips 11ης γενιάς της Intel και άλλες βελτιώσεις όπως μια θύρα Thunderbolt 4 και πολλά άλλα. Με τα Windows 11 που θα κυκλοφορούν στις 5 Οκτωβρίου, ένα νέο Surface Pro μπορεί ίσως να δελεάσει πάρα πολλούς.

Εκτός από το Surface Pro, η εταιρεία μπορεί επίσης να παρουσιάσει και το Surface Duo 2, μια συσκευή που έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζεται στα benchmarks. Το Duo 2 αναμένεται να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως μια τριπλή συστοιχία κάμερας και ένα chipset Snapdragon 888 με υποστήριξη 5G.

Εκτός από δύο αυτά τα προϊόντα, μπορείτε να προσθέσετε και ένα νέο μοντέλο Surface Book στη λίστα με τις πιθανές παρουσιάσεις.

Πάντως μαζί με τις παρουσιάσεις των προϊόντων, η Microsoft θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να μιλήσει για την επερχόμενη κυκλοφορία των Windows 11.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news