Οι Κινέζοι κλωνοποίησαν το Surface Book της Microsoft


Όλοι γνωρίζουμε το Surface Book της Microsoft και τις εξαιρετικές δυνατότητες που παρέχει. Η κατασκευάστρια εταιρεία το διαφημίζει, όχι άδικα, ως το ultimate laptop αλλά η τιμή απόκτησή του ίσως είναι απαγορευτική για πολλούς, αφού κυμαίνεται από 1.500,00 έως και 3.200,00 δολάρια Αμερικής, αναλόγως το μοντέλο.

Onda-Obook11-Pro-3 surface book

Οι Κινέζοι, όμως, έχουν μία λύση γιαυτό: ένα Surface Book κλώνο που μοιάζει ακριβώς με το ίδιο το προϊόν της Microsoft και το οποίο προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της signature hinge.

Η Κινεζική εταιρεία Onda δημιούργησε το oBook, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς έρχεται με μία πλήρης HD το 12” οθόνη και διαθέτει μνήμη RAM 4 GB, 64 GB αποθήκευσης, τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel Atom X7-8700.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα TechTablets, η Onda έχει δημιουργήσει ακόμη ένα πληκτρολόγιο που μπορεί να αφαιρεθεί από την οθόνη.

Οι συσκευές αυτές είναι κλώνοι των Surface Book αφού διαθέτουν θύρες USB 3.0, υποστήριξη για γραφίδα και signature hinge.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με το πόσο θα έπρεπε να πληρώσετε για αυτό τον κλώνο των Sυrface Book, αλλά λογικά θα είναι πολύ πιο προσιτό από το αρχικό μοντέλο της Microsoft.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news