Τέλος εποχής για τους YIFY και το YTS, οριστικό κλείσιμο!

Το δημοφιλές torrent release group YIFY και η επίσημη ιστοσελίδα του YTS φέρεται να έκλεισε οριστικά όπως ανέφεραν αξιόπιστες πηγές στο TorrentFreak. Η απρόσμενη διακοπή λειτουργίας του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας. Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες θα δημοσιευτούν στο άμεσο μέλλον σύμφωνα με το TF.YIFY

Όπως ίσως γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι, η δημοφιλής ιστοσελίδα YTS σταμάτησε να λειτουργεί εδώ και δέκα περίπου μέρες.

Σήμερα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ήρθε το τέλος της ιστοσελίδα – υπηρεσίας.

Οι πληροφορίες από το TF, αναφέρουν ότι οι ΥIFY και η ιστοσελίδα τους YTS δεν θα επιστρέψουν πράγμα που σημαίνει ότι δεν νέες επίσημες κυκλοφορίες ταινιών YIFY θα σταματήσουν να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα τους, ή οπουδήποτε αλλού.

Σύμφωνα πάντα με το TF οι πηγές της είδησης είναι αξιόπιστες, αλλά τους ζητήθηκε να μην αποκαλύψουν όλες τις πληροφορίες ακόμα.

Η είδηση ​​σηματοδοτεί το τέλος μιας αξιοσημείωτης εποχής. Οι YIFY εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή το 2010 και από τότε μοίρασαν πάνω από 6.000 ταινίες.

Η ιστοσελίδα της ομάδας (YTS.to) έγινε πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Νωρίτερα αυτό το έτος οι διαχειριστές ενημέρωσαν το TF που είχαν σχεδόν ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες τη μέρα, που δημιουργούσαν έξι εκατομμύρια προβολές σελίδων.

Γιατί πέτυχαν οι ΥIFY;

Σε μια συνέντευξή που έδωσαν το 2013, οι ΥIFY απέδωσαν την δημοτικότητα τους στη συνοχή των κυκλοφοριών τους.

“Προσωπικά πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι που ακολουθούν και κατεβάζουν ταινίες YIFY λόγω της συνέπειας που προσφέρουμε στις κυκλοφορίες μας. Από τη συνεπή κάλυψη της κινηματογραφικής τέχνης, τη διάταξη των πληροφοριών, και τελικά το μέγεθος των αρχείων μας “, δήλωσαν οι YIFY.

“Πιστεύουμε ότι αυτό είναι σημαντικό, επειδή οι άνθρωποι θέλουν μια σταθερότητα και αξιοπιστία σε αυτά που κατεβάζουν. Με τη συνέπεια και ένα λογικό μέγεθος αρχείου, αποκτήσαμε μια θέση στην κοινότητα, η οποία έχει φαινομενικά μεγάλη ζήτηση.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).