Κυκλοφόρησε ο νέος Tor Browser 7.5 με ενημερώσεις ασφαλείας


Κυκλοφόρησε χθες ο Tor Browser 7.5,  μία έκδοση με ενημερώσεις ασφαλείας για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο Web που χρησιμοποιώντας το δίκτυο Tor βοηθά τους χρήστες να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ενώ σερφάρουν στο Διαδίκτυο.

Η νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Tor περιλαμβάνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Βασίζεται στο Firefox ESR 52.6 και περιλαμβάνει τις αντίστοιχες διορθώσεις ασφαλείας, όπως και η αντίστοιχη έκδοση του Firefox. Ο Firefox ESR είναι η έκδοση του γνωστού προγράμματος περιήγησης Firefox με μεγαλύτερη υποστήριξη εκδόσεων που λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά δεν λαμβάνει αρκετά συχνά τις άλλους είδους ενημερώσεις (όχι πάντως τόσο συχνά από ότι η κανονική έκδοση του browser Firefox).

Η έκδοση 7.5 του Tor Browser είναι μια σημαντική ενημέρωση, καθώς είναι η πρώτη που περιλαμβάνει υποστήριξη για «την επόμενη γενιά των υπηρεσιών του Onion», αλλά και άλλες σημαντικές βελτιώσεις.

Μπορείτε να δείτε τις σημειώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης στην επίσημη blog ιστοσελίδα του Tor. Υποστηρίζει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news