Κυκλοφόρησε το Tor Browser 8.0.9 για την επίλυση του πρόσθετου NoScript


Μόλις κυκλοφόρησε το Tor Browser έκδοση 8.0.9, το οποίο καθορίζει το πιστοποιητικό υπογραφής που έχει λήξει και έχει προκαλέσει την απενεργοποίηση των προσθέτων NoScript και HTTPS-Everywhere.

Tor

Την περασμένη Παρασκευή, οι χρήστες του Firefox διαπίστωσαν ότι τα addons τους απενεργοποιήθηκαν ξαφνικά, επειδή η Mozilla ξέχασε να ανανεώσει ένα πιστοποιητικό που έληξε και χρησιμοποιούταν για να υπογραφούν τα addons τους. Δεδομένου ότι τα πρόσθετα πρέπει να υπογραφούν με έγκυρη υπογραφή για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Firefox, τα πρόσθετα απενεργοποιήθηκαν.

Ως γνωστό το Tοr βασίζεται στον Firefox, και έτσι τα αρχεία του NoScript, HTTP-Everywhere και άλλα πρόσθετα που υπογράφει η Mozilla, ήταν επίσης απενεργοποιημένα και στον Tor.

Την Κυριακή, η Mozilla κυκλοφόρησε το Firefox 66.0.4 το οποίο επέλυσε το πιστοποιητικό που έληξε, κάτι που επέτρεψε στον Tοr να φτιάξει με την σειρά του μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης, με αυτήν την ενημέρωση κώδικα.

Προτείνεται όλοι οι χρήστες Tor να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το Tοr Browser 8.0.9 μέσω της αυτόματης ενημέρωσης ή μέσω του ιστότοπου.

Το πλήρες changelog για το Tor Browser 8.0.9 μπορείτε να το δείτε από εδώ.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news