Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις των Live Video στο Facebook

Το στο είναι προς το παρόν σε δοκιμαστική έκδοση και προσβάσιμο από περιορισμένο αριθμό χρηστών. Όμως όλοι οι υπόλοιποι απλοί θνητοί χρήστες μπορούν να βλέπουν τις μεταδόσεις αυτές.

Facebook videos video

Έτσι κάθε φορά που μια σελίδα ή ένας φίλος που ακολουθείτε στο Facebook αρχίζει να μεταδίδει ένα Live video (και εφόσον ανήκει στην ομάδα που πραγματοποιεί δοκιμές) θα λάβετε μια ειδοποίηση ώστε να μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Επιπλέον το Facebook θεωρεί ότι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε διάφορα ανά τον κόσμο και έτσι σας προτείνει από μόνο του ότι νομίζει ότι σας ταιριάζει. Το θέμα είναι ότι τα live video δεν είναι ακόμα εκλεπτυσμένα, είναι υπό δοκιμή, και έτσι πολλοί άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να τα δουν και ενοχλούνται από τις συνεχείς , είτε είναι από φίλους είτε από αγνώστους που προτείνει το Facebook.

Τα καλά νέα είναι, το Facebook έχει μια ρύθμιση για να απενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πως.

  System Rescue CD 9.04 ISO διαθέσιμο για λήψη

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στο κουμπί λουκέτο στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής τίτλου. Επιλέξτε το “Ρυθμίσεις” από το μενού που ανοίγει.

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή «Ειδοποιήσεις» στην αριστερή στήλη. Οι Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε για ποια γεγονότα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

3. Κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» δίπλα από την ρύθμιση “Στο Facebook».

livev14. Στο νέο μενού που θα αναπτυχθεί μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε το “Live Βίντεο” (είναι προς το τέλος), κάντε κλικ στο κουμπί ‘Ενεργοποίηση’ και επιλέξτε το “Απενεργοποίηση όλων” (ή το “Απενεργοποίηση προτάσεων”).

livev2

Η επιλογή “Απενεργοποίηση προτάσεων” θα απαγορεύσει στο Facebook να σας προτείνει live βίντεο για να παρακολουθήσετε, αλλά θα εξακολουθεί να σας ειδοποιεί όταν ένας από τους φίλους σας ή μια σελίδα που ακολουθείτε κάνει μία μετάδοση. Η επιλογή “Απενεργοποίηση όλων” νομίζουμε ότι είναι αρκετά σαφέστατη.

  Το Gmail μαθαίνει από τη συμπεριφορά σας, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα

Δεν έχετε την δυνατότητα προς το παρόν να κάνετε απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων στην εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, αλλά πιθανολογούμε ότι σύντομα να επεκταθεί η ρύθμιση και σε αυτά.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  3  =