Το Twitter ενδεχομένως να επιτρέψει να αναιρέσετε tweets, εάν το πληρώσετε

Οι χρήστες του ζητούν εδώ και καιρό τη δυνατότητα επεξεργασίας των tweets τους και ενώ η εταιρεία είχε υπαινιχθεί ότι πιθανόν να φέρει αυτήν την δυνατότητα, η τελευταία επίσημη στάση της εταιρείας είναι ότι η λειτουργία δεν θα εφαρμοστεί.

Πρόσφατα όμως υπήρξαν φήμες ότι έρχεται στην πλατφόρμα μια λειτουργία τύπου “ ”. Η μηχανικός Jane Manchun Wong ανακάλυψε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι υπάρχει μια σελίδα συνδρομής που συνδέεται με τη λειτουργία “ tweet”.

Αν και όλο αυτό έχει κάποιο νόημα, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι το Twitter εξετάζει μια συνδρομητική υπηρεσία, είναι δύσκολο προς το παρόν να πούμε ότι αυτή η λειτουργία έχει μία κάποια αξία αφού φαίνεται ότι επιτρέπει την αναίρεση ενός tweet μόνο στην χρονική διάρκεια των πέντε δευτερολέπτων από την αποστολή του.

Πράγματι, η τρέχουσα λειτουργία αναίρεσης συμπεριφέρεται όπως η λειτουργία “αναίρεση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου” που εισήγαγε η Google στο Gmail το 2015, με την έννοια ότι προσθέτει μόνο λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης προτού αποσταλεί πραγματικά το tweet. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν μπορείτε να δείτε το tweet που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε πιθανά τυπογραφικά λάθη ή άλλα λάθη.

  Παραπλανητική η έρευνα των Κινέζων για το σπάσιμο της RSA

Το Twitter επιβεβαίωσε σήμερα επίσημα στο CNET ότι η λειτουργία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά δεν σχολίασε εάν θα απαιτούσε από τους χρήστες να πληρώσουν για αυτό. Είναι πιθανό ότι αυτή η ικανότητα βρίσκεται στα πρώτα στάδια της δοκιμής και η εταιρεία δεν έχει λάβει ακόμη συγκεκριμένη απόφαση.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι δεδομένου ότι η λειτουργικότητα βρίσκεται σε ιδιωτικές δοκιμές, το Twitter μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω το περιβάλλον εργασίας χρήστη, και να προσθέσει περισσότερη χρονική διάρκεια σε αυτό.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).