Το Twitter φέρνει τα Twemojis

Το Twitter δοκιμάζει προς το παρόν στην Ιαπωνία, τα Twemojis, δηλαδή τα emojis για Fleets.

twitter enimerosi social media

Η πλατφόρμα συνεχίζει να επεκτείνεται και αυτή τη φορά φέρνει ένα νέο οπτικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Fleets σας. Για όσους δεν γνωρίζουν τα Fleets στο Twitter είναι μηνύματα με χρόνο ζωής 24 ώρες.

Την Παρασκευή, ο επίσημος λογαριασμός του Twitter στην Ιαπωνία ανακοίνωσε την κυκλοφορία των “Twemojis” ή αλλιώς αυτοκόλλητων για τα Fleets σας. Αμέσως μετά ήρθε και η αγγλόφωνη επιβεβαίωση από την Sam Haveson.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Twemojis (το όνομα πιθανώς ένας συνδυασμός των λέξεων “tweet” και “emoji”) πατώντας το χαμογελαστό προσωπάκι στον συνθέτη Fleets, το οποίο ανοίγει το νέο δίσκο αυτοκόλλητων. Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο αυτοκόλλητο, υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε το αυτοκόλλητο που ταιριάζει καλύτερα στο Fleet σας.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας απλά το πληκτρολόγιο emoji στο εργαλείο κειμένου, αλλά το Social Media Today γράφει ότι τα ειδικά αυτοκόλλητα Twemoji “προσθέτουν μια πιο οργανική και πολυεπίπεδη παραλλαγή, την οποία μπορείτε επίσης να μετακινήσετε και να τοποθετήσετε πιο ελεύθερα.”

  Πώς η Γερμανία παρακολουθεί τους Έλληνες μέσω Internet

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί το πότε θα είναι διαθέσιμα τα Twemojis για το Twitter σε άλλες χώρες.

Κοιτάζοντας τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε η Hootsuite, είναι λογικό γιατί το Twitter επέλεξε να ξεκινήσει τα Twemojis πρώτα στην Ιαπωνία. Ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μεγαλύτερη αγορά του Twitter, η Ιαπωνία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη, και εκτός αυτού, το Twitter είναι η Νο 1 κοινωνική πλατφόρμα στην Ιαπωνία.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


53  +    =  63