Η Microsoft αφαιρεί το φάκελο “Αντικείμενα 3D” των Windows 10

Η ανακοίνωσε ότι ο “Αντικείμενα ” (3D ) των , σύντομα θα κρυφτεί από την Εξερεύνηση.

Θυμάστε τότε που η Microsoft είχε εμμονή με την προσθήκη λειτουργιών “3D” στα 10; Είχε λανσάρει από το Paint 3D έως και τα 3D εφέ στην εφαρμογή Photos. Αντίστοιχα είχε δημιουργηθεί και ο φάκελος “Αντικείμενα 3D”. Όμως φαίνεται ότι η Microsoft τελικά το ξεφορτώνεται.

Κάθε φορά που ανοίγετε την Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10, ο φάκελος Αντικείμενα 3D (3D Objects) βρίσκεται πάνω, πάνω. Αλλά πόσοι άνθρωποι το χρησιμοποιούν; Σίγουρα σχεδόν κανένας. Είναι μία από τις πολλές άχρηστες λειτουργίες που πρέπει να καταργήσει η Microsoft από τα Windows 10.

Και μάλλον κάποιος στη Microsoft πρέπει να αφουγκράζεται: Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο φάκελος Αντικείμενα 3D θα κρυφτεί από την Εξερεύνηση αρχείων. Αυτή η αλλαγή αποτελεί μέρος των εκδόσεων 21H2 των Windows 10 από το πρόγραμμα Insider, το οποίο αναμένουμε ότι θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2021.

  Chrome 107 Stable διορθώνει 14 κενά ασφαλείας

Ο φάκελος Αντικείμενα 3D τεχνικά δεν εξαφανίζεται, αλλά κρύβεται. Θα μπορείτε ακόμα να τον βρείτε στο φάκελο του λογαριασμού χρήστη σας. Με άλλα λόγια, εάν ο λογαριασμός χρήστη σας ονομάζεται Dimitris, θα τον βρείτε στο C:\Users\Dimitris\3D Objects.

Ωστόσο, αφαιρείται από την κορυφαία θέση του με όλους τους άλλους σημαντικούς φακέλους που βλέπετε κάθε φορά που ξεκινάτε την Εξερεύνηση αρχείων. Εάν δεν αγγίξετε ποτέ το φάκελο 3D Objects, θα είναι απλώς ένας άδειος, κρυμμένος φάκελος, που δεν θα χρειαστεί να δείτε ξανά.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).