Βιβλιοθήκη με πάνω από 1,800 δωρεάν παιδικά ebooks

Το πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες διαθέτει δωρεάν πάνω από 1800 παιδικά ebooks στην Αγγλική γλώσσα, που μπορείτε να κατεβάσετε ή να διαβάσετε online.

ebooks

Η συλλογή περιέχει κλασικά βιβλία, όπως η Σταχτοπούτα και o Μάγος του Οζ, καθώς και ebooks με ποίηση, εκπαίδευση και φαντασία. Μπορείτε να τα διαβάσετε online ή να τα κατεβάσετε σε μια ευρεία ποικιλία μορφών, συμπεριλαμβανομένων των EPUB, Kindle, PDF και άλλα.

Στην ιστοσελίδα της UCLA (πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες) θα βρείτε βιβλία με έτος έκδοσης από το 1728 έως και το 1999. Τα νεότερα βιβλία είναι μάλλον η μειοψηφία. Τα παλαιότερα εξ αυτών περιέχουν μάλιστα εικονογραφήσεις πάνω σε ξύλο. Όσα βιβλία δοκιμάσαμε (από τα παλαιότερα) είχαν ευανάγνωστο κείμενο σε μορφή εικόνας, αν και μερικά ήταν λίγο σκοτεινά.

Τα βιβλία μπορούν να ταξινομηθούν ανά τίτλο, ημερομηνία δημοσίευσης και δημιουργό. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας θέματα, έτος, συλλογή ή δημιουργό. Η προεπιλεγμένη εμφάνιση είναι μικρογραφίες αλλά μπορείτε και να τα προβάλετε ως λίστα.

  Microsoft απαντάει ξανά: Γιατί υπάρχουμε;

Τα βιβλία είναι εκτυπώσιμα σε μορφή PDF, αν και οι σελίδες θα διαφέρουν σε μέγεθος. Δείτε την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη από εδώ (UCLA συλλογή παιδικών βιβλίων)

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

7  +  3  =  

Previous Story

Κατεβάστε δωρεάν εισιτήρια για τα μουσεία των ΗΠΑ για τις 22 Σεπτεμβρίου

Next Story

MandalaGaba : Δημιουργήστε online σχέδια Mandala