Η Unicef αναζητά gamers για εξόρυξη cryptocurrency για τα παιδιά της Συρίας

Η Unicef (United Nations Children’s Fund), ή αλλιώς το Ταμείο για τα παιδιά των Ηνωμένων Εθνών, ζητά την βοήθεια των απανταχού gamers για να βοηθήσει τα παιδιά από την Συρία.

Ο συριακός εμφύλιος πόλεμος μαινόταν για σχεδόν επτά χρόνια και σκότωσε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Οι επιζώντες από την βίαιη σύγκρουση και ειδικά τα παιδιά, είτε παρέμειναν στην χώρα τους εκτοπισμένα και αβοήθητα είτε έφυγαν για να γίνουν πρόσφυγες. Με τις βασικές υπηρεσίες της χώρας να έχουν καταρρεύσει, οι επιζώντες χρειάζονται την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας απλώς και μόνο για να επιβιώσουν.

Το Ταμείο για τα Παιδιά των Ηνωμένων Εθνών (Unicef) πιστεύει ότι οι gamers σε όλο τον κόσμο μπορούν να βοηθήσουν μαζεύοντας ψηφιακά νομίσματα.

Στις 2 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του προγράμματος ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκίνησε το Game Chaingers -μια πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων που έχει ως στόχο να χρησιμοποιήσει την blockchain τεχνολογία για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τα παιδιά της Συρίας. Το σχέδιο είναι απλό. Η UNICEF καλεί τους gamers να συνδέσουν τις κάρτες γραφικών τους στην blockchain για να αρχίσουν την εξόρυξη (mining) μαζεύοντας Ethereum, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για να δημιουργήσουν τα νέα ψηφιακά νομίσματα μέσω της διαδικασίας που είναι γνωστή ως «εξόρυξη», οι χρήστες αφιερώνουν τους υπολογιστές τους για να κάνουν πολύπλοκα μαθηματικά με σκοπό την συναλλαγή της υπηρεσίας τους με κάποιο κρυπτονόμισμα. Οι ισχυρές κάρτες γραφικών που οι παίκτες χρησιμοποιούν για να τρέξουν ικανοποιητικά τα τελευταία παιχνίδια, είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την εκτέλεση αυτών των εργασιών.

Η πρωτοβουλία Game Chaingers είναι το αποτέλεσμα της εταιρικής σχέσης μεταξύ της UNICEF και της γαλλικής αντιπροσωπεία αγγελιών BETC.

Οι παίκτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να πάνε στο δικτυακό τόπο του Game Chaingers, να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα εξόρυξης Claymore, και να αφήσουν την κάρτα γραφικών τους να κάνει τη δουλειά. Τα μηχανήματά τους θα συμβάλλουν στην υπάρχουσα Ethermine εξόρυξη, και οι πληρωμές θα γίνονται στη UNICEF. Όπως κάθε καλό παιχνίδι βίντεο, το Game Chaingers θα παρακολουθεί τα στατιστικά του παίκτη. Σύμφωνα με τη UNICEF, μέχρι τώρα 513 ανθρακωρύχοι έχουν αυξησεί το ποσό πάνω από €1.400, και οι χρήστες με το όνομα «ANTONYMOUS» βρίσκεται στην κορυφή των charts έχοντας κάνει την περισσότερη δουλειά.

Οι χρήστες φυσικά μπορούν επίσης να κάνουν προς την Unicef άμεσα δωρεές σε μετρητά ή σε cryptocurrency, αντί να ξοδεύουν ηλεκτρική ενέργεια για την παραγωγή cryptocurrency. Το Game Chaingers είναι μέρος μιας ευρύτερης τάσης των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που χρησιμοποιούν την blockchain τεχνολογία για να βοηθήσει τους ανθρώπους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).