Μόλις κυκλοφόρησε: MATE 1.14 για το Ubuntu MATE 16.04 LTS

O επικεφαλής του project Martin Wimpress ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά τη διαθεσιμότητα του MATE 1.14 desktop environment που ενημερώθηκε στην εκδοση Ubuntu 16.04 LTS Xenial Xerus.

Μετά από εβδομάδες δουλειάς, ο Martin Wimpress και η ομάδα του Ubuntu MATE κατάφεραν να αναβαθμίσουν το περιβάλλον εργασίας MATE 1.12 που ήταν διαθέσιμο με την τελευταία έκδοση του Ubuntu 16.04 LTS MATE (Xenial Xerus) από προεπιλογή.

" data-medium-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/03/image.ashx_4.jpg" data-large-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/03/image.ashx_4.jpg" decoding="async" class="aligncenter wp-image-59222 size-full" src="https://cdn.iguru.gr/files/2016/06/danger-linux.jpg" alt="Ubuntu MATE" width="850" height="531">

Σε ένα (Personal Package Archive) μπορείτε να βρείτε όλα τα πακέτα που χρειάζονται για την αναβάθμιση σε MATE 1.14.1, ούτως ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε άμεσα, αλλά και να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για τις μελλοντικές εκδόσεις του περιβάλλοντος εργασίας MATE.

“Ίσως να αναρωτιέστε γιατί χρειάστηκαν δύο μήνες για να κυκλοφορήσουμε αυτό το PPA. Έχουμε ήδη δοκιμάσει την έκδοση 1.14,και έτσι αυτό που παίρνετε σήμερα είναι το MATE Desktop bugfix στην έκδοση 1.14.1.”

Για να εγκαταστήσετε το νέο περιβάλλον εργασίας MATE 1.14.1 στο Ubuntu 16.04 LTS σας, θα πρέπει πρώτα να προσθέσετε το αποθετήριο του PPA και στη συνέχεια να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα, πληκτρολογώντας τις παρακάτω εντολές.

Προσθέστε το νέο PPA για την αναβάθμιση του Ubuntu MATE. Όταν τρέξετε την εντολή θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε την εισαγωγή του PPA.

sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-mate-dev/xenial-mate

Φρεσκάρετε την cached λίστα πακέτων για να δει το Ubuntu τα πακέτα της ενημέρωσης

sudo apt update

Αναβαθμίστε

sudo apt dist-upgrade

Χαρείτε το νέο MATE!

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).