Η Verizon Communications αγοράζει την Yahoo για 4,8 δις δολάρια

Το μέλλον της μπορεί να αποφασιστεί σήμερα Δευτέρα μετά από αναφορές που θέλουν την να αποκτήσει την εταιρεία σε μια συμφωνία των 4,8 δις δολαρίων.

Μια δημοσίευση από το που επικαλείται μια πηγή εκ των έσω αναφέρει ότι η συμφωνία θα ανακοινωθεί πριν ανοίξουν οι αγορές και θα αλλάξει ριζικά την πορεία της Yahoo, που συνεχίζει να κατρακυλάει μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες ανάκαμψης από πολλούς CEO. Verizon Communications yahoo

Η Verizon φέρεται να έχει κερδίσει με την προσφορά της μεταξύ των πολυάριθμων ανταγωνιστών όπως την εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου TPG, την Quicken Loans, αλλά και την .

Πληρώνοντας 4,8 δις δολάρια για την Yahoο η Verizon έδωσε λίγα περισσότερα από όσα είχε καταβάλει για την AOL πριν από ένα χρόνο και η αγορά αποσκοπεί στην ενίσχυση των προσφορών διαφήμισης και περιεχομένου της εταιρείας τηλεπικοινωνιών της. Η τεχνολογία Brightroll της Yahoο θα είναι πιθανώς ένα από τα κομβικά σημεία αυτής της συμφωνίας.

Οι τελικές προτάσεις από τους υποψηφίους αγοραστές που ενδιαφέρονται για την Yahoο ήταν προγραμματισμένες να υποβληθούν την περασμένη εβδομάδα.

Η Yahoο ανακοίνωσε για πρώτη φορά την διάθεση για πώλησή της τον Φεβρουάριο ως μέρος ενός “σχεδίου επιθετικής στρατηγικής” όπως διατυπώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).