Η Vodafone ανακοίνωσε ότι από τις 7 Ιουλίου του 2021, θα διαθέτει το πακέτο CU XCLUSIVE 10 αποκλειστικά για φοιτητές.
Το CU XCLUSIVE 10 παρέχει 1400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 1400 SMS προς όλα τα δίκτυα κινητής και 1800ΜΒ για 30 ημέρες με 10€. Το CU XCLUSIVE 10 θα είναι διαθέσιμο για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές που έχουν ενεργή την φοιτητική προσφορά σε καρτοκινητό Vodafone CU.

Από τις 07 Ιουλίου 2021 καταργείται για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες με ενεργή τη φοιτητική προσφορά στο καρτοκινητό Vodafone CU, το φοιτητικό πακέτο CU Xclusive 7 που παρέχει 1000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600MB για 30 ημέρες με 7€. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν το παραπάνω πακέτο έως την 7η Ιουλίου 2021, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το πακέτο με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.





Ουσιαστικά μιλάμε για αυξήσεις κόστους.
Για αυξήσεις κόστους σε μια χώρα που ο πληθυσμός της είναι, από άφραγκος μέχρι πτωχευμένος.
Παράλληλα μιλάμε για υψηλό κόστος υπηρεσιών που, σε άλλες πιο εύπορες χώρες, παρέχεται με χαμηλότερο κόστος στους πολίτες της.
Μαγεία …
Καλοχώνευτη η Ε.Ε. και οι εδώ της μαριονέτες, μέχρι να ξυπνήσει ο Ελληνισμός, να κόψει τα χάπια και το γλείψιμο σε καθεστωτικές ομάδες διακυβέρνησης και κυρίως να πάρει στα χέρια του την μοίρα του.