Αυτές είναι οι προεπιλεγμένες ταπετσαρίες του Ubuntu 19.10

Η Canonical ανακοίνωσε τους νικητές του διαγωνισμού ταπετσαρίας του Ubuntu 19.10 και παρουσίασε τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες για το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Ubuntu 19.10 (Eoan Ermine).

Ubuntu 19.10

Ο διαγωνισμός ταπετσαρίας Ubuntu άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Ιουλίου προσκαλώντας φωτογράφους και γραφίστες και περισσότεροι από 160 καλλιτέχνες υπέβαλαν την πρότασή τους, για τις ταπετσαρίες που θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο λειτουργικό σύστημα Ubuntu 19.10 (Eoan Ermine).

Η Canonical ανακοίνωσε πρόσφατα τους νικητές του διαγωνισμού ταπετσαρίας του Ubuntu, οι οποίοι είναι ο Nicolas Ibraim Carvalho Silva, ο Manuel Arslanyan, ο Gustavo Brenner, ο Eiz, ο ANK, ο Midge Sinnaeve, ο Julian Tomasini, ο Marcel Kaechele, ο Mateus Cruz και ο Jelly Joe. Μπορείτε να δείτε τις όμορφες φωτογραφίες και τα έργα τέχνης σε αυτό το link, όπως ανακοινώθηκαν από τον Will Cooke.

Το νέο προεπιλεγμένο σύνολο wallpapers θα συμπεριληφθεί στην έκδοση του Ubuntu 19.10 Beta, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την Πέμπτη, στις 26 Σεπτεμβρίου. Η κανονική έκδοση αναμένεται στις 17 Οκτωβρίου.

  Fedora 30 Beta βελτιωμένη διανομή με την στήριξη της Red Hat

Το νέο Ubuntu θα είναι η 31η έκδοση της Canonical και υπόσχεται πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε τη σειρά πυρήνα Linux 5.2 για καλύτερη υποστήριξη υλικού, το τελευταίο desktop περιβάλλον GNOME 3.34 , ταχύτερη απόδοση εκκίνησης και ενημερωμένα βασικά στοιχεία.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


50  +    =  56