Τι θα δούμε την επόμενη βδομάδα στο event της Microsoft


Η Microsoft ετοιμάζει πυρετωδώς την εκδήλωση παρουσίασης των Windows 10 που μάλλον θα επικεντρωθεί κυρίως στην εμπειρία των καταναλωτών με το νέο λειτουργικό σύστημα. Η εταιρία αναμένεται όχι μόνο να αποκαλύψει κάποια νέα στοιχεία για τη δουλειά της, αλλά και να μιλήσει περισσότερο για το πώς μερικά από τα άλλα προϊόντα της θα επηρεαστούν από το νέο λειτουργικό.

windows 10 Microsoft
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εκδήλωση των Windows 10 θα είναι πολύ σημαντική για χρήστες και επιχειρήσεις, κυρίως επειδή το νέο λειτουργικό σύστημα λέγεται ότι θα αναδιοργανώσει τον τρόπο που λειτουργούν και συνεργάζονται επιτραπέζιοι υπολογιστές tablets και smartphones.

Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει και πολλά μέχρι τώρα, κάποιες λεπτομέρειες για την εκδήλωση έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο. Έτσι και κάτω θα μπορούμε να καταλάβουμε μερικά από τα καυτά θέματα που θα παρουσιάσει η Microsoft την ερχόμενη εβδομάδα. Η εταιρεία πιθανότατα θα παρουσιάσει ένα νέο build των Windows 10 Technical Preview στο συνέδριο.

Αναμένεται ότι με το λειτουργικό παρουσίασης Windows January Technical Preview, θα επιδείξει κάποιες νέες βελτιώσεις στην επιφάνεια εργασίας, όπως πολύ ελκυστικά context menus, καθώς και μια δοκιμαστική έκδοση ου Cortana. Ενδεχομένως, θα μπορούσε να παρουσιάσει και δύο διαφορετικά θέματα των Windows, ένα σκοτεινό και ένα ανοιχτόχρωμο, μαζί με νέα εικονίδια .

Εκτός από τις βελτιώσεις που αποσκοπούν στην επιφάνεια εργασίας, η Microsoft σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει σχέδια για τα Windows 10 για smartphones, έτσι είναι επίσης πολύ πιθανό να δούμε ένα πρώιμο build του Windows Phone 10 Preview.

Φυσικά μετά τη διάσκεψη, η Microsoft θα μπορούσε να διαθέσει τα νέα builds για όλους, για να μπορούν όλοι να δοκιμάσουν τα νέα λειτουργικά, σε υπολογιστές, tables και smartphones.

Εκτός από τις νέες δυνατότητες και νέα Windows 10 Technical Preview, η Microsoft θα παρουσιάσει επίσης το νέο browser Spartan, που στην αρχή θα πρέπει να έρθει μαζί με τον Internet Explorer και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει πλήρως.

Το Spartan είναι ένα εντελώς νέο πρόγραμμα περιήγησης που μοιάζει περισσότερο με τον Chrome και τον Firefox και θα μπορούσε βοηθήσει τη Microsoft να προσπεράσει τις αρνητικές κριτικές του Internet Explorer.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news