Πού πήγαν τα Google Glass;


Τα στελέχη της Google δεν έχουν δηλώσει ακόμα ότι το project απέτυχε, αλλά τα Google Glass έχουν σταματήσει να ακούγονται. Μερικοί αρχίζουν να αμφισβητούν γενικότερα το μέλλον του wearable.
Εδώ και αρκετούς μήνες σχεδόν κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα για τα Google Glass, ή κάτι που να σχετίζεται με τα Google Glass, οπότε κάποιοι αναρωτιούνται εάν τελικά το wearable εξακολουθεί να υπάρχει – ή εάν έχει μέλλον.Google Glass

Τα Google Glass έσκασαν για πρώτη φορά στη σκηνή περίπου ένα-μίση χρόνο πριν, αλλά έκτοτε δεν έχουν κυκλοφορήσει δημόσια. Παρά τα αρχικά προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η έλλειψη των εφαρμογών για τη νέα πλατφόρμα, ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια για την wearable τεχνολογία.

Σήμερα, κάθε εταιρεία αναπτύσσει wearable συσκευές. Τα περισσότερες από τα wearables που κυκλοφορούν είναι φτιαγμένα για να φοριούνται στον καρπό, για παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής του ιδιοκτήτη. Τα Gοogle Glass, στη σημερινή του μορφή, εξακολουθούν να μην κυκλοφορούν.

Σύμφωνα με το Reuters, περισσότεροι από τους μισούς προγραμματιστές οι οποίοι εργάζονται για στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Google Glass, ανέφεραν ότι εγκαταλείφθηκαν τα σχέδια τους, επικαλούμενοι την έλλειψη πελατών και τους περιορισμούς της συσκευής. Ο κώδωνας του κινδύνου ακούστηκε άλλη μια φορά πρόσφατα, όταν ο δημιουργός του Goοgle Glass, Babak Parviz, αποχώρησε από την εταιρεία για να εργαστεί στην αντίπαλη Amazon.

Μπορεί να επιβιώσει το project Goοgle Glass; Η Google νομίζει ότι μπορεί.

Ίσως δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχούν. Αλλά αν οι προγραμματιστές δεν είναι εκεί, και αυτά που αναπτύσσουν οι ίδιοι για τα Google Glass είναι υπανάπτυκτα. Είναι γνωστό ότι οι προγραμματιστές παρέχουν τη μισή καινοτομία με τις ιδέες τους.

Το τέλος του έτους έρχεται, και ο Brin της Google ήθελε την κυκλοφορία τους μέσα στο 2014, κάτι το οποίο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί. Το πιο πιθανό είναι ότι μπορεί να ακούσουμε και πάλι για αυτά από το 2015.

Το project Goοgle Glass δεν έχει πεθάνει ακόμα. Το μέλλον του όμως δυστυχώς, παραμένει άγνωστο.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous Post

Σοβαρή ευπάθεια στο router Belkin N750. Αναβαθμίστε το firmware!

Next Post

Εντολές για τον εγκαταστάτη setup.exe των Windows 10