Διέρρευσαν οι Σημειώσεις έκδοσης των Windows 10 build 10041

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 build 10041 νωρίτερα αυτή την εβδ, αλλά παρείχε μια πολύ σύντομη περιγραφή των νέων χαρακτηριστικών που φέρνει αυτή την έκδοση. Φυσικά δεν υπήρχε πλήρης καταγραφή των αλλαγών σε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση. Μέχρι σήμερα.windows 10 build 10041 1

Ο γνωστός Ρώσος leaker WZor δημοσίευσε την επίσημη τεκμηρίωση του build 10041, που συμπεριλαμβάνει και την ενότητα “What's new.” Έτσι μας είναι σαφέστερο η εταιρεία σε αυτό το build ενίσχυσε το νέο της λειτουργικό σύστημα και δεν πρόσθεσε νέες δυνατότητες.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας από την φωτογραφία που διέρρευσε, το χαρακτηριστικό που υπογραμμίζει η Microsoft σε αυτό το build είναι η δυνατότητα να σύρετε ένα παράθυρο από μια εικονική επιφάνεια εργασίας. Το χαρακτηριστικό θα επιτρέπει εύκολες μετακινήσεις σε πολλαπλές επιφάνειες εργασίας πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Παράλληλα, η εταιρεία περιγράφει επίσης το λεγόμενο “φιλτράρισμα της γραμμής εργασιών” ή “filtered taskbar,” το οποίο, σύμφωνα με την περιγραφή, θα επιτρέπει “μόνο στα παράθυρα που τρέχουν κάποια διαδικασία να εμφανιζονται στη γραμμή εργασιών.” Προηγουμένως, τα παράθυρα που έτρεχαν κάποια διεργασία εμφανιζόταν με μια μικρή γραμμή στο κάτω μέρος των εικόνων τους στη γραμμή εργασιών.

Η Microsoft σε αυτή την έκδοση προσπάθησε να κάνει τα Windows 10 για τις συσκευές αφής, έτσι το λειτουργικό διαθέτει πλέον βελτιωμένη αναγνώριση χειρογράφων.

Ταυτόχρονα, η ψηφιακή βοηθός Cortana έγινε πιο ισχυρή, και θα λειτουργεί σε οικιακούς υπολογιστές στην Κίνα, το , τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία, οι οποίες είναι οι χώρες που υποστηρίζονται επί του παρόντος.

Εκτός από όλες αυτές τις αλλαγές, τα Windows 10 build 10041 είναι αρκετά πιο γρήγορα από το προηγούμενο build, κάτι το οποίο είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι είμαστε όλο και πιο κοντά στα τελικά στάδια ανάπτυξης του νέου λειτουργικού συστήματος.

Δείτε τις έκδοσης.

Windows 10 Build 10041 Release Notes

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).