Τι φέρνει το νέο Windows 10 build 14342


Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το νέο Windows 10 build 14342, αυτή τη φορά αποκλειστικά για υπολογιστές, ενώ η έκδοση για κινητές συσκευές αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Το νέο Windows 10 build 14342 είναι διαθέσιμο για τους εγγεγραμμένους στο fast ring και έρχεται με αρκετές σημαντικές βελτιώσεις, όπως νέες επεκτάσεις για τον Edge αλλά και αρκετά νέα χαρακτηριστικά.windows 100

Από αυτό το build οι επεκτάσεις θα είναι διαθέσιμες μέσω του Windows Store, για να μπορείτε να τις εγκαταστήσετε γρήγορα ακριβώς όπως κάθε άλλη εφαρμογή.

Το νέο build θα αφαιρέσει κάθε επέκταση που έχετε εγκαταστήσει μέχρι σήμερα, αλλά μπορείτε να τις εγκαταστήσετε γρήγορα ξανά με τον νέο τρόπο της Microsoft.

Ο Edge υποστηρίζει επίσης ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες εμφανίζονται στο Κέντρο ενεργειών.

Το νέο build φέρνει επίσης βελτιώσεις στο Ubuntu Bash, ενώ το Skype universal app έρχεται με ένα σκοτεινό θέμα και επιλογές που θα σας επιτρέπουν την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών.

Το σκοτεινό θέμα των Windows έχει βελτιωθεί επίσης από τους προγραμματιστές της Microsoft.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι σύντομα θα επιτρέπει στους χρήστες την συνεργασία εφαρμογών με ιστοσελίδες, αναφέροντας παράλληλα ότι προς το παρόν, δεν υπάρχουν εφαρμογές που υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα.

Windows 10 build 14342

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news