Τι φέρνει το νέο Windows 10 build 14367


Η Microsoft κυκλοφόρησε το πρωί μια νέα έκδοση Windows 10 για PC και φορητές συσκευές (Windows 10 build 14367) που φέρνει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων.

Τo Windows 10 build 14367 για PC και Mobile είναι ως επί το πλείστον μια έκδοση επιδιόρθωσης σφαλμάτων, ιδιαίτερα στα bash bugs που η εταιρεία έχει ζητήσει βοήθεια από τους Insiders για να τα διορθώσει πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Anniversary Update.windows 10

Βέβαια όπως και σχεδόν κάθε νέο build, υπάρχουν και μερικά νέα χαρακτηριστικά που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Για παράδειγμα, οι insiders θα έχουν πρόσβαση σε ένα keyboard shortcut για το Feedback Hub στο PC που καθιστά εξαιρετικά εύκολο να πάρουν ένα screenshot για να το συμπεριλάβουν σε αναφορές σφαλμάτων που υποβάλουν στη Microsoft.

Επιπλέον, την build 14.367 φέρνει το νέο εργαλείο της Microsoft (το δημοσιεύσαμε χθες) που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.

Και τελευταίο έχει βελτιωθεί η υποστήριξη αναγνώρισης χειρόγραφων, καθώς η Microsoft πρόσθεσε 23 νέες γλώσσες σε αυτό το build.

Το Anniversary Update του Windows 10, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, γι ‘αυτό και τα επόμενα builds θα έρχονται με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και με λιγότερα νέα χαρακτηριστικά.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Ας ελπίσουμε ότι οι προγραμματιστές της εταιρείας θα τα προλάβουν να βελτιώσουν όλα τα θέματα που έχουν παρουσιαστεί και η κυκλοφορία να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, όπως αναμενόταν.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news