Τα Windows 10 έκδοση 21H2 θα διαθέτουν μια αναβαθμισμένη συλλογή Εργαλείων

Η Microsoft φαίνεται ότι αναβαθμίζει το φάκελο «Εργαλεία διαχείρισης» στα Windows 10 21H2, προσθέτοντας πολλά περισσότερα εργαλεία στη συλλογή.

Με το Windows 10 Preview Build 21354, η Microsoft αντικαθιστά τα «Εργαλεία διαχείρισης» (Administrative Tools) με μια νέα μικροεφαρμογή που την ονομάζει «Εργαλεία των Windows» (Windows Tools), και που περιέχει πολλά περισσότερα εργαλεία.

Η Microsoft μετακινεί επίσης όπως το «Συστήματα των Windows», «Βοηθήματα των Windows» και «Windows PowerShell» στον νέο πίνακα των Εργαλείων των Windows.

Η Microsoft από καιρό εργάζεται για τη μετακίνηση διαφόρων εργαλείων της από τον Πίνακα Ελέγχου στις Σύγχρονες Ρυθμίσεις, αλλά υποθέτουμε ότι οι πραγματικοί διαχειριστές δικτύων απαιτούν υψηλότερη πυκνότητα από ό, τι μπορούν να προσφέρουν οι Σύγχρονες ρυθμίσεις.

Το νέο μενού μπορεί να ξεκινήσει με την εντολή admintools από τη εντολών, ή από το παράθυρο διαλόγου Εκτέλεση ή να δημιουργήσετε μια συντόμευση χρησιμοποιώντας την ακόλουθη εντολή:
explorer.exe shell ::: {D20EA4E1-3957-11d2-A40B-0C5020524153}

Η Microsoft καταργεί αργά-αργά τον Πίνακα Ελέγχου και αναμένεται να εγκαταστήσει σύντομα μια ανακατεύθυνση από αυτόν, η οποία θα στέλνει όσους αναζητούν τον Πίνακα Ελέγχου στις Σύγχρονες ρυθμίσεις. Αυτή η νέα κίνηση της δείχνει ότι ο Πίνακας Ελέγχου ίσως τελικά καταφέρει να επιβιώσει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).