Οι Windows 10 Insiders μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα πολλαπλές εφαρμογές Android

Ένα από τα βοηθητικά προγράμματα των Windows 10 είναι και η εφαρμογή “Το τηλέφωνό σας”. Αυτή αντικατοπτρίζει το Android τηλέφωνό σας στην οθόνη των Windows.

Όσοι χρήστες είναι στο πρόγραμμα Insiders, δηλαδή όσοι ουσιαστικά δοκιμάζουν τις νέες εκδόσεις των Windows, πριν αυτές κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό, και που χρησιμοποιούν την εφαρμογή “Το τηλέφωνό σας”, έχουν πλέον τη δυνατότητα να εκτελούν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα από το Android κινητό τους.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δουν μόνο τον κατοπτρισμό της οθόνης τους κινητού τους, αλλά θα μπορούν να ανοίξουν και να εκτελούν ταυτόχρονα πολλαπλές εφαρμογές Android δίπλα δίπλα, με πρόσβαση σε API των Windows.

Και αφού η λειτουργία των πολλαπλών εφαρμογών έφτασε στους Insiders σημαίνει ότι σύντομα θα μπορεί και ο απλός χρήστης να ανοίξει παρόμοια πολλές εφαρμογές Android, όπως WhatsApp, Instagram, Telegram, Μηνύματα, Κλήσεις κ.λπ. και να έχει πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές ταυτόχρονα.

Προς το παρόν, μόνο οι Insiders με υποστηριζόμενες συσκευές Samsung λαμβάνουν την ενημέρωση στα κανάλια Preview Release, Beta και Dev.

Η Microsoft σημείωσε ότι η δυνατότητα αυτή λειτουργεί σε ένα μεγάλο εύρος υπαρχόντων τηλεφώνων Samsung και ότι το υποστηριζόμενο τηλέφωνο πρέπει να εκτελεί Android 9.0 με τη λειτουργία “Σύνδεση με Windows”

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα μπορείτε να καρφιτσώσετε όλες τις εφαρμογές στο μενού “Έναρξη” ή στη γραμμή εργασιών και να κάνετε κλικ στους συνδέσμους για να ξεκινήσετε τις εφαρμογές στο δικό τους παράθυρο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή “Το τηλέφωνό σας”.

Η υποστήριξη για τηλέφωνα που δεν είναι Samsung ίσως να έρθει τον επόμενο χρόνο, όταν οι OEM θα είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με τη Microsoft και να αναπτύξουν προσαρμοσμένα προγράμματα οδήγησης στο υλικολογισμικό τους. Πιστεύεται επίσης ότι η Microsoft αναζητά άλλους τρόπους για να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα εφαρμογών Android για να συμπεριλάβει περισσότερες συσκευές, όπως το Surface Duo.

Η μακροπρόθεσμη πρόθεση της Microsoft είναι να υπάρξει μία απρόσκοπτη διασύνδεση πολλαπλών εργασιών μεταξύ εφαρμογών τηλεφώνου και υπολογιστή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).