Διαθέσιμο στο Slow Ring το Windows 10 Mobile build 10.586,71


Η διαδικασία ανάπτυξης του Windows 10 Mobile φαίνεται να εξελίσσεται πολύ ομαλά, καθώς η Microsoft αποφάσισε να διαθέσει το τελευταίο της build στα μέλη του Slow Ring του προγράμματος Windows Insider.windows 10 mobile

Για να δούμε κάποιο build στο Slow Ring η ομάδα ανάπτυξης των Windows έχει καταφέρνει να καθορίσει την πλειοψηφία των σφαλμάτων και να αντιμετωπίσει τα περισσότερα από τα κρίσιμα προβλήματα που υπέδειξαν οι χρήστες του Fast Ring. Έτσι εφόσον διέθεσε το build του Windows 10 Mobile 10.586,71 το Redmond θα πρέπει να είναι ευχαριστημένο με την απόδοσή του.

Το Windows 10 Mobile build 10.586,71 έρχεται με πολλές διορθώσεις, και περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση του Windows Update και της αξιοπιστίας της λειτουργίας, καθώς η Microsoft προσπαθεί να προετοιμάσει την ομαλή μετάβαση από το Windows Phone στο νέο λειτουργικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον Gabe Aul, επικεφαλής του προγράμματος των Windows Insider, αυτό αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρεία.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ενημερώσει επακριβώς για το ποιες συσκευές θα μπορούν να λάβουν την αναβάθμιση του νέου Windows 10 Mobile.

Σύμφωνα με την Microsoft και μιλώντας πολύ γενικά, όλα τα τηλέφωνα θα πρέπει να είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό σύστημα, άσχετα με τις ποιες είναι προδιαγραφές του hardware που χρησιμοποιούν.

Μένει να δούμε, τι θα γίνει όταν ο κόσμος αρχίζει να αναβαθμίζει τις συσκευές του με το νέο build προεπισκόπησης.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news