Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα το Windows 10 Mobile

Η Microsoft επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι σε 190 χώρες και 111 γλώσσες. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι η έκδοση του OS για κινητά δεν θα είναι έτοιμη πριν από το φθινόπωρο.Windows 10 Mobile

Σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδόσεις των Windows 10 που θα κυκλοφορήσουν φέτος. Ναι, θα υπάρχουν περισσότερες από μία εκδόσεις, και μια από αυτές θα είναι η Windows 10 Mobile.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το λειτουργικό Windows 10 Mobile Edition “έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερη εμπειρία του χρήστη σε μικρότερες, κινητές, και touch-centric συσκευές όπως τα smartphones και τα μικρά tablets.”

Τα Windows 10 Mobile θα τρέχουν επίσης τα universal Windows apps που θα συμπεριλαμβάνονται στα Windows 10 Home, που θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι, μαζί με τη νέα βελτιστοποιημένο έκδοση αφής του Office.

Αυτή η έκδοση των Windows για smartphones και tablets απευθύνεται σε πελάτες που χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους συσκευές στην εργασία. Εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται, το Windοws 10 Mobile θα επιτρέψει επίσης σε ορισμένες νέες συσκευές να χρησιμοποιούν το Continuum for phone.

  Microsoft: προσθήκη του ιδιόκτητου exFAT στον Linux kernel

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που θα έχουν smartphones με Continuum hardware θα είναι σε θέση να τα χρησιμοποιούν σαν υπολογιστή όταν τα συνδέσουν με μια μεγαλύτερη οθόνη.

Το δεύτερο λειτουργικό σύστημα Windows για κινητά τηλέφωνα που ανακοίνωσε η Microsoft ονομάζεται Windows 10 Mοbile Enterprise. Η πλατφόρμα αυτή έχει σαν στόχο «να παραδώσει καλύτερη εμπειρία σε εταιρικούς πελάτες με smartphones και tablets.”

Σύμφωνα με τη Microsoft, τα Windows 10 Mobile Enterprise θα είναι διαθέσιμα στους Volume Licensing πελάτες της, και θα προσφέρoυν βελτιωμένη παραγωγικότητα, ασφάλεια και δυνατότητες διαχείρισης συσκευών.

Εκτός από όλα όσα προσφέρουν τα Windows 10 Mοbile, η έκδοση Enterprise θα διαθέτει “ευέλικτους τρόπους για τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται ενημερώσεις”.

Τα Windows 10 Mobile Enterprise σύμφωνα με την εταιρεία θα περιλαμβάνουν επίσης τα τελευταία χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα διαθέτει η Microsoft αμέσως μετά την κυκλοφορία τους..

Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσης ότι η έκδοση Windows 10 Mobile Enterprise θα είναι διαθέσιμη και για συσκευές όπως τα ΑΤΜ, συστήματα λιανικής πώλησης, φορητά τερματικά και συστήματα βιομηχανικής ρομποτικής.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


5  +  3  =