Τα Windows 10 υπάρχουν στα Windows 7, 8 και 8.1


Η Microsoft κατεβάζει τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 10 στους υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows 7, 8 και 8.1, χωρίς την έγκριση των ιδιοκτητών τους. Windows 10

Έτσι ακόμη και αν οι χρήστες δεν ζήτησαν την αναβάθμιση με το δωρεάν εργαλείο που κυκλοφόρησε η εταιρεία την 1η Ιουνίου, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα κατέβει σε όλους τους υπολογιστές, καταλαμβάνοντας χώρο μέχρι και 6 GB, ανάλογα με την έκδοση των Windows.

Μια δημοσίευση της Βρετανικής ιστοσελίδας Inquirer αποκαλύπτει ότι αρκετοί χρήστες που τρέχουν γνήσιες εκδόσεις των Windows 7, 8 ή 8.1 και που είναι επιλέξιμες για την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10, απέκτησαν τα αρχεία εγκατάστασης του νέου λειτουργικού στον υπολογιστή τους, ακόμη και αν δεν το επιθυμούσαν.

Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται στον προσωρινό φάκελο Windows ~ BT που δημιουργεί η Microsoft για να κατεβάσει τα αρχεία εγκατάστασης των Windows 10.

Οι περισσότεροι χρήστες ισχυρίζονται ότι η αλλαγή αυτή έγινε την Τρίτη, όταν η Microsoft διέθεσε το Patch της Τρίτης, με ενημερώσεις και διορθώσεις ασφαλείας για το λογισμικό της.

Όταν ρωτήθηκε η εταιρεία, δήλωσε ότι οι ρυθμίσεις σε όλους τους καταναλωτές επιτρέπουν πράγματι την λήψη των απαραίτητων αρχείων για την εγκατάσταση των Windοws 10.

“Τα άτομα που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις μέσω του Windows Update, θα λάβουν τα αρχεία προετοιμασίας και εγκατάστασης των Windows που θα χρειαστούν, αν αποφασίσουν να αναβαθμίσουν. Όταν η αναβάθμιση είναι έτοιμη, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε τα Windows 10 στη συσκευή σας.”

Η Microsoft προσπαθώντας να πιάσει τον στόχο της που είναι ένα δισεκατομμύριο εγκαταστάσεις των Windοws 10 μέχρι το 2017, λειτουργεί εντελώς καταχρηστικά, κάτι που σίγουρα είναι λάθος τρόπος.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news