Κυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone Build 11102

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο build του Windows 10 Redstone για τους Windows Insiders που είναι εγγραμμένοι στο Fast Ring. windows 10 redstone

O Gabe Aul, επικεφαλής του προγράμματος Windows , προειδοποίησε ότι οι gamers μαλλον θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς ορισμένες από τις ενδείξεις που υπάρχουν δείχνουν ότι μερικά παιχνίδια PC κρασάρουν κατά την εκκίνηση. Η εταιρεία διέθεσε μάλιστα μια λίστα με τους τίτλους που μπορεί να μην λειτουργούν όπως αναμένεται μετά την εγκατάσταση αυτού του build.

“Μερικά παιχνίδια PC κρασάρουν κατά τη μετάβαση από την κατάσταση λειτουργίας παραθύρου σε πλήρη οθόνη, με την αλλαγή ανάλυσης του παιχνιδιού, κάτι που οφείλεται σε ένα σφάλμα των Windows με τα γραφικά. Το έχουμε παρατηρήσει με τα: The Witcher 3, Fallout 4, Tomb Raider, Assassin's Creed, και με το Metal Gear Solid V, αλλά μπορεί να συμβεί με άλλους τίτλους, ανέφερε ο Gabe.

Επίσης, εφαρμογές, όπως o φακός ή εργαλεία προσβασιμότητας τρίτων θα μπορούσαν να μην λειτουργούν σωστα, και η Microsoft αναφέρει ότι το θέμα θα καθοριστεί πλήρως στην επόμενη έκδοση.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ς σε αυτό το build, μερικοί υπολογιστές θα μπορούσαν να εμφανίσουν ένα , που αναφέρει ότι η κάρτα δικτύου τους δεν είναι συμβατή με τα Windows 10. Η λύση είναι να εγκαταστήσετε τα νεότερα οδήγησης για την κάρτα σας.

Η Microsoft όμως εκτός από όλα τα συναρπαστικά που διαβάσαμε παραπάνω, αποφάσισε να διαθέσει και ένα νέο χαρακτηριστικό στον περιηγητή Edge, που επιτέλους απέκτησε ιστορικό. Έτσι με ένα δεξί κλικ θα μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε πρόσφατα στην τρέχουσα καρτέλα.

Ως συνήθως η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει σύντομα και από ανεπίσημες πηγές….

Το θέμα είναι ποιος θα εγκαταστήσει την συγκεκριμένη έκδοση του Windows 10;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).