Η αναμενόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 θα γίνει τον Μάιο 2019

Η ανακοίνωσε εχθές, ότι η επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των 10 θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019 και όχι τον Απρίλιο, όπως αναμενόταν αρχικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Microsoft χρειάζεται περισσότερο χρόνο για διεξοδικούς ελέγχους, πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.

Σε μια ανακοίνωση της η Microsoft εχθές, εξηγεί ότι η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 – Μαΐου 2019, θα παραμείνει όλο τον μήνα στο δακτύλιο προεπισκόπησης και καθ ‘όλη αυτή την περίοδο αναμένεται να λάβει αρκετές αλλαγές, για να βελτιώσει την απόδοση και να διορθώσει τα τελευταία σφάλματα.

Η έκδοση των Windows που θα μας έρθει τον Μάιο 2019, θα ονομάζεται και ως έκδοση 1903, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι η ενημέρωση έφτασε στη φάση RTM ( To Manufacturing) τον Μάρτιο. Η Microsoft χρησιμοποιεί αριθμούς έκδοσης που αποτελούν άμεση αναφορά στην ημερομηνία σύνταξης RTM, καθώς τα πρώτα δύο ψηφία αντιπροσωπεύουν το έτος, ενώ τα άλλα δύο το μήνα που είναι έτοιμη μια ενημέρωση.

  ΑΔΑΕ 2019-2021: 41.000 παρακολουθήσεις

Δήλωσε σχετικά ο Mike Fortin, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Windows: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ενημέρωση των Windows 10 – Μαΐου 2019 θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα στο Ring για όσους βρίσκονται στο Πρόγραμμα Windows . Θα αρχίσουμε να την διαθέτουμε σε ευρύτερη διαθεσιμότητα στα τέλη Μαΐου για εμπορικούς πελάτες και χρήστες που επιλέγουν τη νέα ενημέρωση”

Όπως και στην περίπτωση της ενημερωμένης έκδοσης του Οκτωβρίου, η διάθεση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και η εταιρεία λέει ότι βελτιώνει την τεχνολογία της μηχανικής μάθησης, για να εντοπίσει θέματα, πριν γίνει ευρέως διαδεδομένη.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  40  =  42