Η αναμενόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 θα γίνει τον Μάιο 2019


Η Microsoft ανακοίνωσε εχθές, ότι η επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2019 και όχι τον Απρίλιο, όπως αναμενόταν αρχικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Microsoft χρειάζεται περισσότερο χρόνο για διεξοδικούς ελέγχους, πριν από τη δημόσια κυκλοφορία.

Σε μια ανακοίνωση της η Microsoft εχθές, εξηγεί ότι η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 – Μαΐου 2019, θα παραμείνει όλο τον μήνα στο δακτύλιο προεπισκόπησης και καθ ‘όλη αυτή την περίοδο αναμένεται να λάβει αρκετές αλλαγές, για να βελτιώσει την απόδοση και να διορθώσει τα τελευταία σφάλματα.

Η έκδοση των Windows που θα μας έρθει τον Μάιο 2019, θα ονομάζεται και ως έκδοση 1903, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι η ενημέρωση έφτασε στη φάση RTM (Release To Manufacturing) τον Μάρτιο. Η Microsoft χρησιμοποιεί αριθμούς έκδοσης που αποτελούν άμεση αναφορά στην ημερομηνία σύνταξης RTM, καθώς τα πρώτα δύο ψηφία αντιπροσωπεύουν το έτος, ενώ τα άλλα δύο το μήνα που είναι έτοιμη μια ενημέρωση.

Δήλωσε σχετικά ο Mike Fortin, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Windows: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ενημέρωση των Windows 10 – Μαΐου 2019 θα αρχίσει να είναι διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα στο Ring Preview για όσους βρίσκονται στο Πρόγραμμα Windows Insider. Θα αρχίσουμε να την διαθέτουμε σε ευρύτερη διαθεσιμότητα στα τέλη Μαΐου για εμπορικούς πελάτες και χρήστες που επιλέγουν τη νέα ενημέρωση”

Όπως και στην περίπτωση της ενημερωμένης έκδοσης του Οκτωβρίου, η διάθεση θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και η εταιρεία λέει ότι βελτιώνει την τεχνολογία της μηχανικής μάθησης, για να εντοπίσει θέματα, πριν γίνει ευρέως διαδεδομένη.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news