Γρήγορη εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία με Command Prompt στα Windows 10


Στα Windows 10, υπάρχει ένας τρόπος για να επανεκκινήσετε το λειτουργικό σύστημα γρήγορα και ξεκινήσει άμεσα στις επιλογές αντιμετώπισης προβλημάτων.

Θα σας είναι πολύ χρήσιμο αν έχετε κάποιο θέμα που δεν μπορείτε να διορθώσετε στο κανονικό περιβάλλον των Windows 10. tweak windows

Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε ή να διαγράψετε κάποια αρχεία που είναι σε χρήση. Είναι μια πραγματικά καλή εναλλακτική λύση αντί για ένα bootable DVD ή USB stick.

Για να εκκινήσετε γρήγορα τον υπολογιστή σας σε Safe Mode με Command Prompt στα Windows 10, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Ανοίξτε το μενού Έναρξης.
Κάντε κλικ στο κουμπί και μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το σημείο επανεκκίνησης, αλλά μην κάνετε κλικ.

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift στο πληκτρολόγιο, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο στοιχείο Restart ή επανεκκίνηση.

Απλά βεβαιωθείτε ότι κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Shift πριν κάνετε κλικ στο Επανεκκίνηση.

Το λειτουργικό σύστημα θα πραγματοποιήσει επανεκκίνηση με επιλογές εκκίνησης για προχωρημένους. Από εκεί, είναι εύκολο να μπείτε σε ασφαλή λειτουργία.Windows 10 advanced

Κάντε κλικ στο στοιχείο Αντιμετώπιση προβλημάτων.
Κάντε κλικ στο Επιλογές για προχωρημένους στην επόμενη οθόνη.
Τέλος, κάντε κλικ στο στοιχείο Command Prompt ή Γραμμή Εντολών.

Ο υπολογιστής σας θα πραγματοποιήσει επανεκκίνηση και μετά θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το λογαριασμό που θέλετε συνδεθείτε

Αφού συνδεθείτε, η γραμμή εντολών θα ανοίξει με δικαιώματα διαχειριστή.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news