Πως να αναγκάσετε την εγκατάσταση του Windows 10 Threshold 2

Η νέα ενημερωμένη έκδοση των Windows 10, Threshold 2 είναι διαθέσιμη από χθες, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι διαθέσιμη για όλους. Για παράδειγμα, ενώ έχουμε ενημερώσει 4 PC με επιτυχία, έχουν μείνει άλλα δύο που το Windows Update δεν εμφανίζει την ενημέρωση.Windows 10 Threshold 2

Γιατί;

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft έχει αναφέρει λέει ότι όσοι έχουν εγκατεστημένα τα Windows 10 λιγότερο από ένα μήνα πριν, δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε Windows 10 Threshold 2 επειδή, με αυτό τον τρόπο, θα έχαναν τη δυνατότητα να κατεβάσουν το λειτουργικό τους στην παλαιότερη έκδοση.

“Εάν έχουν περάσει λιγότερες από 31 ημέρες από τη στιγμή που έχετε αναβαθμίσει σε Windows 10, δεν θα πάρετε άμεσα την επικαιροποίηση του Νοεμβρίου. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση των Windows σας, εάν το επιθυμείτε. Μετά που θα περάσουν οι 31 μέρες, ο υπολογιστής σας θα κατεβάσει αυτόματα την επικαιροποίηση Νοεμβρίου”, αναφέρει η Microsoft.

Επίσης θα πρέπει να πούμε ότι το πρόβλημα εμφανίζεται περισσότερο σύμφωνα με τις αναφορές σε υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένο το Windows 10 Pro, και όχι το Home edition.

  0Day για όλες τις εκδόσεις των Windows: Κυκλοφορεί τώρα

Αν εσείς είστε από τους πρώτους που εγκατέστησαν το νέο λειτουργικό, και οι 32 μέρες έχουν περάσει, θα πρέπει να ελέγξετε αν η επιλογή αναβολής των ενημερώσεων είναι ενεργοποιημένη. Η Microsoft συνιστά να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση σε off, γιατί, με αυτό τον τρόπο, το Windows 10 Threshold 2 θα εμφανιστεί στο Windows Update.

Για αυτό, ακολουθήστε την επόμενη διαδρομή:

Ρυθμίσεις> Ενημερώσεις και ασφάλεια> Windows Update> Σύνθετες επιλογές> Αναβολή αναβαθμίσεων

Αποεπιλέξτε τα πάντα και κάντε μια επανεκκίνηση στον υπολογιστή σας.

Σύμφωνα με την εταιρεία:

“Ορισμένες εκδόσεις των Windows 10 (από Pro και πάνω σσ) σάς επιτρέπουν να αναβάλλετε τις αναβαθμίσεις στον υπολογιστή σας. Όταν αναβάλλετε αναβαθμίσεις, δεν θα γίνεται λήψη ή εγκατάσταση νέων δυνατοτήτων των Windows για αρκετούς μήνες. Η αναβολή αναβαθμίσεων δεν επηρεάζει τις ενημερώσεις ασφάλειας. Λάβετε υπόψη ότι η αναβολή αναβαθμίσεων θα αποτρέψει τη λήψη των πιο πρόσφατων δυνατοτήτων των Windows, μόλις αυτές είναι διαθέσιμες. Μάθετε περισσότερα για την αναβολή αναβαθμίσεων.”

Όσοι εξακολουθούν να μην βλέπουν την ενημερωμένη έκδοση και έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα, σε προηγούμενη δημοσίευση, δώσαμε τα ISO του Windows 10 Threshold 2.

  Microsoft γνώριζε ένα 0day από το 2018 και το επιδιόρθωσε το 2020

Πριν όμως αρχίσετε να κάνετε κάτι με τα ISO, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε λίγο υπομονή. Η ενημέρωση θα εμφανιστεί αργά ή γρήγορα.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  3  =