Διαρροή: Ποιες θα είναι οι νέες εκδόσεις των Windows 10;

Τα 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο δεύτερο εξάμηνο του , ενώ κυκλοφορούν ήδη τα builds για αυτούς που επιθυμούν να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Πληροφορίες που διέρρευσαν μέσα από το Windοws 10 10036 και δημοσιεύτηκαν στο forum MDL αποκαλύπτουν ότι η ετοιμάζει κάποιες νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος που θα μπορούσαν να εμφανιστούν αργότερα αυτό το έτος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα όλες τις αγορές.Windows 10 Versions Leak

Πρώτα απ ‘όλα, η Microsoft θα συνεχίσει να προσφέρει το παραδοσιακό Core και τις Professional εκδόσεις των Windows 10, με την τελευταία έκδοση να συμπεριλαμβάνει το Media Center. Οι εκδόσεις Enterprise και Embedded SKUs θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν. Η έκδοση Windows 10 with Bing εμφανίζεται σαν “Connected” σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που διέρρευσαν.

Τα υπάρχοντα Windows 8.1 with Bing SKUs έχουν επίσης μετονομαστεί σε “Connected”, και έτσι η Microsoft είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να προσφέρει μια Bing-branded έκδοση των Windows 10. Τα Windows 8.1 with Bing προσφέρεται στους κατασκευαστές σε χαμηλότερη τιμή ή ακόμα και δωρεάν, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η εταιρεία μάλλον θα ακολουθήσει ίδιο δρόμο και στα Windows 10.

  Microsoft αποσυνδέει διεργασίες από το explorer.exe για γρηγορότερα Windows

Στο screeshoot που διέρρευσε, εμφανίζονται δύο SKUs. Το πρώτο είναι το Education SKU, το οποίο είναι πολύ πιθανό να είναι μια ειδική έκδοση των Windows 10 που στοχεύει ειδικά στο τομέα της εκπαίδευσης και θα διατίθεται σε ειδική τιμή.

Το δεύτερο SKU έχει ονομαστεί με την κωδική ονομασία “S”, που μάλλον έρχεται αντί τις προηγούμενες εκδόσεις “Ν” που ήταν διαθέσιμες για τα Windows 8.1. Οι εκδόσεις “Ν” φέρουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, αλλά σας επιτρέπουν να επιλέξετε την προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων αλλά και το λογισμικό για την εργασία με αρχεία πολυμέσων. Αυτές οι εκδόσεις έχουν σχεδιαστεί για την Ευρώπη.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αυτές τις εκδόσεις για τα Windοws 10, και μάλλον αυτό θα γίνει μόνο όταν το λειτουργικό σύστημα φτάσει σε ένα πιο προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).