Πως μπορείτε να έχετε Windows 10 με 5.69 ευρώ

Είναι γνωστό ότι μπορείτε και θα μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση των Home σε 10 Pro χρησιμοποιώντας ένα κλειδί προϊόντος από μια προηγούμενη έκδοση των Windows 7, 8 ή 8.1 (Pro / Ultimate), κάτι που μπορεί να σας εξοικονομήσει 50 με 100 δολάρια στις χρεώσεις αναβάθμισης OEM αν αγοράσετε ένα νέο PC με το Windows 10 Home προεγκατεστημένο.

Έτσι αν διαθέτετε ένα παλαιότερο σύστημα όπως Windows Vista ή το που δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε μια φθηνή άδεια χρήσης του Windows 7 που σας επιτρέπει ακόμα την σε Windows 10.

Ψάξαμε στην αγορά και ανακαλύψαμε το παρακάτω site.

Εκτός από τις ήδη φθηνές άδειες χρήσης για την άμεση εγκατάσταση των Windοws 10, στον υπολογιστή σας, προσφέρει και απίστευτες τιμές για OEM και Retail άδειες χρήσης παλαιότερων λειτουργικών που έχουν το δικαίωμα αναβάθμισης σε Windοws 10:

Windows 10

Μερικές από τις τιμές:

Windοws 10 Home (OEM/Retail) €7.90
Microsoft Windοws 10 Professional (OEM/Retail) €6.40
Microsoft Windows 8.1 Professional (OEM/Retail) €5.69
Microsoft Windows 7 Ultimate (OEM/Retail) €9.99

Όπως θα δείτε εκτός από τα φθηνά λειτουργικά της Microsoft θα βρείτε και φθηνές άδειες χρήσης και για άλλα λογισμικά (Kaspersky, νέα και παλαιά Office και άλλα)

Πριν διαπιστωθεί ότι η Microsoft συνεχίζει την προσφορά, μέσω του iGuRu.gr είχαμε αναφέρει ότι δεν πιστεύουμε να σταματήσει η Microsoft την δωρεάν διάθεση του λειτουργικού Windοws 10.

Να αναφέρουμε ότι αγοράσαμε μια άδεια χρήσης για το Windows 7 Ultimate και λειτουργούσε άψογα. Αμέσως μετά την εγκατάσταση και την αναβάθμιση του συστήματος με τις τελευταίες ενημερώσεις, μπορέσαμε να αναβαθμίσουμε σε Windows 10 Pro χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε το site με τις προσφορές

Η δημοσίευση αυτή ενημερώθηκε:

Για να προστεθεί η απόφαση της Microsoft να κλείσει την πίσω πόρτα που επέτρεπε δωρεάν αναβαθμίσεις σε όσους χρησιμοποιούν τεχνολογίες υποβοήθησης, χωρίς κάποια εξακρίβωση. Έτσι η εταιρεία αναφέρει τώρα στη σελίδα αναβάθμισης ότι “η προσφορά αναβάθμισης λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 286 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν κατάλαβα καλά ότι αν αγοράσω και τα 7 θα έχει ακόμη την δωρεάν αναβάθμιση ενεργή;;
    Το site που αναφέρεται είναι αξιόπιστο;;
    και κάτι άλλο δουλεύω με σπασμένα windows, αν αγοράσω τα νόμιμα θα τα εγκαταστήσω από πάνω όπως θα τα κατεβάσω από τη Microsoft;;
    Ευχαριστώ

    • Προσωπικά έχω εγκαταστήσει 2 windows και τα κλειδιά λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Τα σπασμένα windows δεν θα τα εμπιστευόμουν με τίποτα. Δεν γνωρίζω αν με τα κλειδιά των 7 μπορείς να κάνεις ακόμα αναβάθμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).