Windows 11 2022 Update final μόλις κυκλοφόρησε

Η Microsoft ανακοίνωσε μόλις ότι αρχίζει να κυκλοφορεί την πρώτη σημαντική ενημέρωση για τα , την τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Η εταιρεία αναφέρει ότι η ενημέρωση στοχεύει να κάνει τους υπολογιστές ευκολότερους και ασφαλέστερους στη χρήση και να βελτιώσει την παραγωγικότητα.

Μερικά αποσπάσματα που περιγράφουν λεπτομερώς τις νέες δυνατότητες από το blog των Windows:

tabs file explorer

Τα Windows 11 έφεραν μια αίσθηση ευκολίας στον υπολογιστή, με μια διαισθητική σχεδίαση που αγαπούν οι άνθρωποι. Χτίζουμε πάνω σε αυτό το θεμέλιο με νέες δυνατότητες για να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι πάντα στη διάθεσή σας, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων στο μενού Έναρξηw, ταχύτερης και ακριβέστερης αναζήτησης, γρήγορες ρυθμίσεις, βελτιωμένη κάλυψη τοπικών και τρεχόντων συμβάντων στον πίνακα των Widgets σας, τις καρτέλες σας, αλλά και στην Εξερεύνηση αρχείων. Όλα αυτά βοηθούν τα Windows να προβλέψουν τις ανάγκες σας και να σας εξοικονομήσουν χρόνο. [

Η νέα ενημέρωση των θα σας βοηθήσει να είστε πιο παραγωγικοί. Οι διατάξεις Snap στα Windows 11 έχουν αλλάξει για πολλαπλές εργασίες, βοηθώντας τους ανθρώπους να βελτιστοποιήσουν την προβολή τους όταν χρειάζεται να έχουν πολλές εφαρμογές ή έγγραφα μπροστά τους ταυτόχρονα. Με τη νέα ενημέρωση, κάνουμε τις διατάξεις Snap πιο ευέλικτες με καλύτερη πλοήγηση αφής και δυνατότητα απόσπασης πολλαπλών καρτελών του προγράμματος περιήγησης στον Microsoft Edge.

Θέλουμε επίσης να συνεχίσουμε να κάνουμε τα Windows ένα καλύτερο μέρος για να παίζετε παιχνίδια.

Αυτή η ενημέρωση θα προσφέρει βελτιστοποιήσεις στην απόδοση για τη βελτίωση του λανθάνοντος χρόνου και θα ξεκλειδώσει λειτουργίες όπως το Auto HDR και τον Μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (Variable Refresh Rate) στα παράθυρα που παίζουν παιχνίδια. Και με το Game Pass ενσωματωμένο απευθείας στα Windows 11 μέσω της εφαρμογής Xbox, οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια υπολογιστή υψηλής ποιότητας.

Πριν από ένα χρόνο, επανασχεδιάσαμε το Microsoft Store στα Windows για να είναι πιο ανοιχτό και πιο εύχρηστο – ένα ενιαίο κατάστημα για τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις τηλεοπτικές εκπομπές που αγαπάτε.

Σήμερα, μέσω της συνεργασίας μας με την Amazon, επεκτείνουμε το Amazon Appstore Preview στις διεθνείς αγορές, φέρνοντας περισσότερες από 20.000 εφαρμογές και παιχνίδια Android σε συσκευές των Windows 11 που πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις hardware.

Διαβάστε παραπάνω

Τρόποι εγκατάστασης των Windows 11

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Windows 11 2022,Windows 11,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).