Windows 11 Τελικά θα ενημερώνονται τα μη συμβατά συστήματα;

Είναι γνωστό ότι η Microsoft με τις ελάχιστες απαιτήσεις για την των Windows 11, δεν είναι και τόσο δημοφιλής τελευταία.

Αρκετοί χρήστες διαφωνούν με την απόφαση της εταιρείας, αλλά παρά τις διαφωνίες οι απαιτήσεις ασφάλειας των Windows 11 έχουν τεθεί σε εφαρμογή. Έτσι αυτή την στιγμή υπάρχουν τα “επίσημα υποστηριζόμενα” και τα “μη υποστηριζόμενα συστήματα”.
windows 11

Η Microsoft, ωστόσο, μέχρι και σήμερα δεν έχει προχωρήσει στον αποκλεισμό των μη υποστηριζόμενων εγκαταστάσεων, αφού επιτρέπει τις εγκαταστάσεις μέσω των ISO, και όπως φαίνεται μπορεί να συνεχίσει να υποστηρίζει αυτά τα “μη συμβατά” Windows 11 με κρίσιμες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια ζωής του λειτουργικού συστήματος.

Φυσικά, η εταιρεία έχει κάνει σαφές ότι αυτές οι εναλλακτικές μέθοδοι συνοδεύονται από κινδύνους και υπήρξε μια χρονική στιγμή που πιστεύεται ότι χρησιμοποίησε και μια τακτική τρόμου για να κάνει τους ενδιαφερόμενους να απέχουν από αυτές.

Παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα, ένας εκπρόσωπος της Microsoft ανέφερε ότι τα μη υποστηριζόμενα συστήματα με Windows 11 δεν θα λαμβάνουν ενημερώσεις.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει γίνει, καθώς όπως αναφέραμε χθες, καταφέραμε να ενημερώσουμε ένα “μη συμβατό” σύστημα με ενημερώσεις που κυκλοφόρησε η Microsoft. Ένα δοκιμαστικό “μη συμβατό” σύστημα που έχουμε με Windows 11 ήταν σε θέση να λάβει το πρώτο σετ ενημερώσεων του “”. Λαμβάνει ακόμα και τις καθημερινές ενημερώσεις από τη σουίτα Windows .

Είναι σίγουρα καθησυχαστικό να βλέπουμε ότι η Microsoft δεν θα εγκαταλείψει τους χρήστες των Windows 11 που έφτασαν εκεί χρησιμοποιώντας εναλλακτικές αλλά και επίσημες μεθόδους.

Δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, εάν είναι αυτή η επίσημη πολιτική της Microsoft ή αν περιμένει απλώς να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Αν όμως σταματήσει τις ενημερώσεις, θα μπορούσε να έχει νομικά , καθώς μπορεί να κατηγορηθεί ότι αναγκάζει τον κόσμο να αγοράζει νέους υπολογιστές μόνο και μόνο για να παραμείνουν ασφαλείς με τα Windows 11.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
windows 11,Windows 11 Requirements Check Tool,windows 11 ενημερώσεις,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Προσωπικά εκτιμώ ότι η Microsoft θα κάνει πίσω στην επιμονή της για τις ασυζητητί καλές παραμέτρους ασφαλείας που θέτει καθώς, λίγο η έλλειψη τσιπς στην αγορά, λίγο η έλλειψη σπάνιων γαιών για την κατασκευή περιφερειακών συστημάτων και εξαρτημάτων νέων υπολογιστών, -στημ πράξη- δεν θα εμμείνει στην προμήθεια νέων συστημάτων.

    Το πιθανότερο δε είναι να βγάλει ανακοίνωση κάποια στιγμή που μεταξύ των άλλων θα αναφέρει : παίδες εμείς συνιστούμε να έχετε αυτά κι αυτά τα υποσυστήματα, αν θέλετε να έχετε (πιο) ασφαλή τερματικά.

    Και μιλώ για τερματικά καθώς τα 11αρια μάλλον έχουν ως target groups τις επιχειρήσεις μέσω cloud κι όχι τους ιδιώτες.

    Βέβαια μένει μια απορία. Αν εμμείνει στα στάνταρ της, μετά το 2025 τι θα γίνει με όσους διαθέτουν 10αρια.
    Εκεί η (μάλλον) απάντηση θα είναι : βγάζουμε τα 11αρια για τους πληβείους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).