Windows 12 νέες πληροφορίες και κριτική

Εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι η θέλει να παρουσιάσει ένα διάδοχο των Windows 11 το 2024. Το νέο μπορεί να να ονομαστεί “Windows 12”.

windows 12
  • Το Windows 12 υποτίθεται ότι θα είναι μια σημαντική αναβάθμιση για την πλατφόρμα, προσφέροντας βελτιωμένη ασφάλεια και ταχύτερες ενημερώσεις.
  • Επιπλέον, το ίδιο λειτουργικό σύστημα θα είναι γεμάτο με λειτουργίες AI. είδαμε ήδη την κυκλοφορία του στα Windows 11 από τη Microsoft.

Η νέα έκδοση ετοιμάζεται για να είναι ανταγωνιστής του Chrome OS της Google ή ο δολοφόνος του Chrome OS αν θέλουμε να το πούμε όπως το φαντασιώνει η Microsoft. Εδώ καλό θα ήταν να κρατήσουμε μικρό καλάθι, γιατί η όλη ιστορία μοιάζει με την κολοτούμπα της ς με τα Windows 10X. Διαβάστε παρακάτω αν ξεχάσατε πως προέκυψαν τα Windows 11.

Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησαν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα των Windows 12. Ο Rafael Rivera δημοσίευσε στο Twitter ξανά μια λίστα επιλογών από το VMware ESXi 8.0. όπου υπάρχει και ένα “Windows 12” που μπορεί να επιλεγεί σαν guest λειτουργικό σύστημα.

Το Windows Latest από την άλλη, αναφέρεται σε πηγές που είναι εξοικειωμένες με την ανάπτυξη του λειτουργικού. Τα βασικά σημεία που αναφέρει:

  • Η Microsoft αναπτύσσει μια έκδοση παρόμοια με το Chrome OS, προσανατολισμένη στο web με την επερχόμενη έκδοση των Windows, η οποία μπορεί να ονομάζεται Windows 12.
  • Αυτή η έκδοση των Windows θα βασίζεται στο cloud και θα είναι η απάντηση της Microsoft στο Chrome OS. Θα στοχεύει στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων αγορών, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά δεν θα αντικαταστήσει την παραδοσιακή εμπειρία του Win32 desktop.

Για την ιστορία τα Windows 10X υποτίθεται ότι θα ήταν ένα “ελαφρύ” Windows που θα έτρεχε σε φθηνούς υπολογιστές για να ανταγωνιστεί το Chrome OS της Google. Το αποτέλεσμα:

Οι δραστικές συνέπειες της “επαναστατικής ιδέας” της Microsoft με το Windows 10X είναι γνωστές. Χρησιμοποιήθηκε σαν ράμπα και παντρεύτηκε με τον πυρήνα των Windows 10.

Το ημιτελές αποτέλεσμα βγήκε στη συνέχεια στην αγορά με το νέο όνομα “Windows 11” το 2021. Από τότε ίσως και πιο νωρίς (από την κυκλοφορία των Windows 10 και μετά), η Microsoft αντιμετωπίζει τους χρήστες σαν testers, με κάτι που πωλείται σαν λειτουργικό σύστημα.

Και επειδή τα Windows 11 δεν θα μπορούσαν να σταθούν ποτέ σαν ένα σύστημα δολοφόνος του Chrome OS”, κατέληξαν σε μια νέα, παλιά ιδέα. Ένα Windows που βασίζεται στο cloud, και εμφανίζεται μέσω RDP.

Τα Windows που θα βασίζονται ολοκληρωτικά στο σύννεφο, τα οποία πιθανώς θα έρθουν ως “Windows 12”, δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή εμπειρία Win32 που βλέπουμε σε επιτραπέζιους υπολογιστές, σύμφωνα με το Windows Latest. Θα είναι μια νέα παραλλαγή προσαρμοσμένη σε συγκεκριμένες αγορές.

Είναι η επόμενη προσπάθεια της Microsoft να αναπτύξει μια πιο σύγχρονη, αρθρωτή και ελαφριά έκδοση των Windows για εκπαιδευτικές συσκευές χαμηλού επιπέδου, στρέφοντας το βλέμμα της στο τοπίο της τεχνολογίας της εκπαίδευσης.

Η Microsoft έχει ήδη επιβεβαιώσει σε ένα εσωτερικό σημείωμα, ότι σχηματίζει μια νέα ομάδα που ονομάζεται “Windows and Web Experience” για την ανάπτυξη των επόμενων γενιών προϊόντων Windows και Web.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Windows 10 σταθερά με παραμετροποίηση (για να μην κάνουν ότι θελουν τα update και βάζω μονο τα security update) και Dual boot Linux Mint
    (Τα Windows 10 με τα Office LTS ξεκάθαρα για την δουλειά , αλλιως θα ειχα μονο τα Linux)

  2. Έλεος πια με την Microsoft. Ακόμη δεν στρώσαμε από εγγενή προβλήματα τα Windows 11 , ενώ δουλεύουμε όλοι με τα Windows 10 , τώρα θέλουν να μας φορέσουν καπέλλο τα Windows 12 ??? Εγώ αν αγανάκτηση λίγο ακόμη θα το γυρίσω στο Linux.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).