Τα Windows 365 είναι τώρα διαθέσιμα από 18,20 € τον μήνα

Τα Windows 365 είναι πλέον διαθέσιμα με τιμές που αρχίζουν από 18,20 € ανά χρήστη και ανά μήνα και φτάνουν μέχρι και 147,50 χρήστη/μήνα.

rwfkij

Η Microsoft ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα των Windows 365 για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και με τιμές που ξεκινούν από 18,20 € ανά χρήστη/ μήνα. Ουσιαστικά τα Windows 365 μεταφέρουν το λειτουργικό σύστημα στο Microsoft Cloud, συμπεριλαμβανομένων όλων των εφαρμογών, των δεδομένων και των ρυθμίσεών σας στις προσωπικές ή εταιρικές συσκευές σας.

Φυσικά, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας των Windcows 365 αυτό που όλοι περίμεναν να μάθουν ήταν η τιμή. Και δεδομένου ότι πρόκειται για εμπορικό προϊόν της Microsoft, η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι περίπλοκη και περιλαμβάνει πολλές επιλογές τιμής, ανάλογα με το επίπεδο της παρεχόμενης υπηρεσίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τα σχέδια και τη σελίδα τιμολόγησης των Windows 365, η τιμή κυμαίνεται από 18,20 € ανά μήνα και φτάνει έως 147,50 € ανά μήνα και ανά χρήστη.

  Αποκτήστε τη δυνατότητα φακέλων εργασίας των Windows 8.1 στα Windows 7

Η πιο φτηνή επιλογή των 18,20 € ανά μήνα παρέχει έναν υπολογιστή Cloud με 1 εικονική CPU, 2 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχουν όμως άλλες 11 εκδόσεις, με 2 έως 8 εικονικούς επεξεργαστές, 4 έως 32 GB RAM και από 64 έως 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Έτσι, η επιλογή των 147,50 € ανά μήνα παρέχει έναν υπολογιστή Cloud με 8 εικονικούς επεξεργαστές, 32 GB μνήμης RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι χαμηλότερες τιμές αφορούν εκείνους τους πελάτες που έχουν ήδη μία κανονική (τοπική) άδεια Windows 10 Pro. Όσοι δεν διαθέτουν θα πληρώνουν 4 € περισσότερα ανά χρήστη ανά μήνα. Και οι επιχειρήσεις με τις άδειες Microsoft 365 που πληρούν τις προϋποθέσεις δεν χρειάζονται πρόσθετες άδειες για να έχουν πρόσβαση στα Windows 10 Enterprise ή Microsoft Endpoint Manager με Windows 365 Enterprise, σύμφωνα με την Microsoft.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές που αναφέρθηκαν δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, που άλλωστε δεν ενδιαφέρει τις εταιρείες αφού εκπίπτει από τα έσοδα τους. Έτσι και αλλιώς η πλατφόρμα άνοιξε ουσιαστικά μόνο για εταιρείες.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Windows,365,Windows 365

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  4  =  7