Κατεβάστε νόμιμα τα ISO των Windows 7, 8, 8.1 και 10

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows από την αρχή χρησιμοποιώντας το κλειδί προϊόντος που συνοδεύει τον υπολογιστή σας, αλλά θα πρέπει να βρείτε πρώτα το ISO. Η Microsoft προσφέρει δωρεάν τα αρχεία των Windοws σαν ISO εάν ξέρετε πού να κοιτάξετε.iso Windows

Παρακάτω θα δούμε πως μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία άμεσα από την εταιρεία, αποφεύγοντας ύποπτα αρχεία από το BitTorrent που μπορούν να σας μολύνουν με κακόβουλο λογισμικό.

Σημείωση: ανάλογα με την έκδοση OEM των Windows που χρησιμοποιείτε, ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα ενεργοποίησης, τα οποία μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα, με ένα τηλέφωνο στην δωρεάν γραμμή ενεργοποίησης της Microsoft. Το σημαντικό είναι να έχετε ένα έγκυρο κλειδί.

Windοws 7

Η Microsoft πρόσφατα αφαίρεσε όλα τα αρχεία των Windοws 7 από την Digital River, αλλά μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε τα ISO απευθείας από τη Microsoft, αρκεί βέβαια να έχετε ένα έγκυρο κλειδί προϊόντος.

Κατεβάστε τα Windοws 7 από τη Microsoft

Windοws 8.1

Μια νέα επιλογή από τη Microsoft σας επιτρέπει να κατεβάσετε το ISO, χωρίς καν να χρειάζεται το κλειδί του προϊόντος σας.

  Πως να φτιάξετε το δικό σας Smartphone

Απλά τρέξτε στον υπολογιστή σας το Windοws Installation Media Creation Tool για τα Windοws 8

Σημείωση: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα Windοws 8 και τα Windοws 8.1 έχουν διαφορετικά κλειδιά προϊόντος.

Έτσι αν έχετε αγοράσει τα Windοws 8 και επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 με το κλειδί των Windοws 8 δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε. Έτσι θα πρέπει, να εγκαταστήσετε τα Windοws 8, να τα ενεργοποιήσετε με το κλειδί σας, και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε σε Windοws 8.1 μέσα από το Windοws Update των Windοows 8.

Windοws 10

Τα Windοws 10 είναι το τελευταίο λειτουργικό της Microsoft. Αν χρησιμοποιείτε μια από τις παραπάνω παλαιότερες εκδόσεις με νόμιμο κλειδί ενεργοποίησης μπορείτε να αναβαθμίσετε δωρεάν μέσα από σύστημά σας.

Να προειδοποιήσουμε ότι αν δοκιμάσετε να τρέξετε μια καθαρή εγκατάσταση από το ISO, δεν θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το λειτουργικό. Η εγκατάσταση μέσα από το παλαιότερο λειτουργικό σύστημα είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

  Δοκιμή τριών σύγχρονων Flash Drives με διπλή υποδοχή για iOS

Μετά την πρώτη ενεργοποίηση μπορείτε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ISO που σας ενδιαφέρει από εδώ.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


73  +    =  83