Τα Windows 7 άρχισαν να στέλνουν καθημερινές ειδοποιήσεις αναβάθμισης


Εχθές, η Microsoft παρέδωσε την τελευταία ενημέρωση ποιότητας των Windows 7 και έτσι από σήμερα οι χρήστες του λειτουργικού αυτού θα λαμβάνουν καθημερινές ειδοποιήσεις, σε πλήρη οθόνη, που θα τους υπενθυμίζουν να μεταβούν στα Windows 10.

Όσο θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τα Windows 7 η Microsoft δεν θα σας αφήσει ήσυχους. Οι χρήστες των εκδόσεων Home Basic, Home Premium, Professional και Ultimate των Windows 7, θα αρχίσουν να βλέπουν μια ειδοποίηση αναβάθμισης, πλήρους οθόνης.

Το μήνυμα που θα μεταφέρει θα είναι ότι “Ο Windows 7 υπολογιστής σας είναι εκτός υποστήριξης” και θα σας συνιστά να κάνετε αναβάθμιση στα Windows 10.

Φυσικά όσοι αγοράσουν την επέκταση της υποστήριξης δεν θα τους ενοχλήσει κανείς. Αλλά και οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν εύκολα να αποσιωπήσουν αυτές τις ειδοποιήσεις.

Καλώς ή κακώς στο μήνυμα θα υπάρχει η δυνατότητα χειρισμού του. Θα περιέχει δύο επιλογές. Η πρώτη θα είναι η “Υπενθύμιση αργότερα” όπου απλά θα σβήσει το μήνυμα και θα σας επανεμφανιστεί την επόμενη ημέρα και η δεύτερη θα είναι η “Μη μου το ξαναθυμίσεις” όπου πατώντας το θα το ξεφορτωθείτε μία καλή.

Η ειδοποίηση αυτή σχετίζεται με το “EOSNotify”, ένα πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε αυτόματα με την ενημερωμένη έκδοση KB4350734 τον Δεκέμβριο. Μια εναλλακτική μέθοδος διακοπής των ειδοποιήσεων, για προχωρημένους χρήστες, είναι η τροποποίηση των ρυθμίσεων EONS με τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows.

Οι χρήστες με μια γνήσια άδεια χρήσης μπορούν να λάβουν δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news