Διέρρευσε το νέο Windows 8.1 with Bing

Όπως είχαμε αναφέρει από τον προηγούμενο μήνα, η Microsoft θα διαθέσει την έκδοση Windows 8.1 with Bing. Όμως όπως ήταν αναμενόμενο, η επερχόμενη έκδοση διέρρευσε πριν την επίσημη διάθεση της από την εταιρεία.

Windows 8.1 with Bing

Τα Windows 8.1 with Bing κυκλοφορούν από σήμερα στο διαδίκτυο και μπορείτε να τα κατεβάσετε αν ξέρετε που να ψάξετε. Φυσικά, η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος δεν μπορεί να βρεθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft, που είναι σχεδιασμένη μόνο για να εξυπηρετεί τους OEMs, αλλά διέρρευσε μέσω ανεπίσημων διαύλων.

Δεν γνωρίζουμε αν τα Windows 8.1 με το Bing προσφέρεται δωρεάν ή με κάποιο χαμηλότερο κόστος για τους κατασκευαστές, αλλά ο κύριος στόχος της Microsoft είναι να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν πιο προσιτές συσκευές που θα βοηθήσουν την υιοθέτηση του νέου σύγχρονου λειτουργικού συστήματος.

“Αυτή η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη προ-εγκατεστημένη από τους κατασκευαστές μας και μόνο. Μερικές από αυτές τις συσκευές, ιδίως τα tablets, θα έχουν εγκατεστημένο και το Office ή θα έχουν μια συνδρομή ενός έτους στο Office 365”, ανέφερε η εταιρεία.

  Refresh Windows Tool νέο εργαλείο από τη Microsoft

Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 with Bing, να έχετε κατά νου ότι αφού έρχεται μέσω ανεπίσημων διαύλων, μπορεί να μην υποστηρίζετε από την Microsoft σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  80  =  88