windows 8.1 no thanks

Windows 8 Μεγάλη αποτυχία με ανεπίσημη αποδοχή της Microsoft

Μετά την κυκλοφορία του 8.1 Update φάνηκε ότι η πρόθεση της ήταν απλά να δικαιολογήσει την αποτυχία της αλλά και από την άλλη, ήταν μια πρώτη ανεπίσημη αποδοχή ότι τα Windows 8, ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Ενώ το Windows 8.1 Update ήρθε να διορθώσει ορισμένα θέματα που είχαν καταγραφεί από τα προηγούμενα , η ενημέρωση άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Στα forums τις εταιρείας υπάρχουν εκατοντάδες δυσαρεστημένες δημοσιεύσεις που ζητούν λύσεις σε νέα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.
windows 8

Το Windows 8.1 Update υποτίθεται ότι ήρθε για να κάνει την πλατφόρμα περισσότερο φιλική για τους χρήστες που χρησιμοποιούν ποντίκι και πληκτρολόγια, αντί για οθόνες αφής, επιτρέποντας τους να τρέχουν εφαρμογές από το Metro από τη γραμμή εργασιών και να τις κλείνουν με ένα μόνο κλικ.

Η ενημέρωση έφερε μια οθόνη εκκίνησης με νέες επιλογές για γρήγορο τερματισμό και να επανεκκίνηση της συσκευής, ενώ το σύστημα “bootάρει” απευθείας στην επιφάνεια εργασίας, όταν εγκατασταθεί σε έναν υπολογιστή.

Για άλλη μια φορά όμως οι χρήστες που αναβάθμισαν στο Windows 8 ή στο 8.1 δεν φαίνεται να εντυπωσιάζονται και ισχυρίζονται ότι τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά έπρεπε να υπήρχαν στα Windows από την αρχή. Η αμφισβήτηση του duper (όπως ήθελε να το παρουσιάζει η Microsoft) λειτουργικου συστήματος, οδήγησε την εταιρεία να κυκλοφορήσει ενημερώσεις για να το κάνει να μοιάζει περισσότερο με !! Παρόλα αυτά η εταιρεία αρνείται πεισματικά την αποδοχή της ήττας καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε μια επιπλέον κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις των επιχρυσωμένων Windows 7.
Τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο πρώτο βίντεο για τα Windows 8.1 Update που ανέβηκε στο YouTube από την εταιρεία μάλλον θα κάνουν την Microsoft να κοκκινίζει:

  Πολλαπλές οθόνες στα Windows

“Χαίρομαι που βλέπω την Microsoft έχει βρει το δρόμο της και πάλι. Γιατί “διορθώσατε” κάτι που δεν δεν χρειαζόταν διόρθωση στα Windows 7;”

“Η Microsoft φαίνεται να πιστεύει ότι η οθόνη αφής είναι πολύ καλύτερη σαν λύση και ο μόνος λόγος που ο κόσμος διαμαρτύρεται είναι επειδή δεν έχουν υπολογιστές με οθόνες αφής. Εγώ ξέρω ότι προτιμώ να μην κινώ το χέρι μου από το ποντίκι, από το να χρειάζεται να το μετακινώ πάνω σε μια οθόνη γεμάτη με βρώμικα δακτυλικά αποτυπώματα.”

“όταν είσαι πιστός χρήστης των Windows για περισσότερα από 15 χρόνια είναι ενοχλητικό να βλέπεις ότι η Microsoft πετάει ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά των Windows με την κυκλοφορία των Win 8. Έπρεπε να κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση για να φέρει πίσω χαρακτηριστικά όπως το “Κλείσιμο” και το “Ελαχιστοποίηση”…. ΕΛΑΤΕ! Έπρεπε να ντρέπεστε.”

“Σας ευχαριστώ που φέρατε πίσω τα χρήσιμα χαρακτηριστικά που αφαιρέσατε. Το Modern UI φαίνεται καλύτερα τώρα.”

“Wow … τους πήρε μόνο πόσο καιρό … 2 χρόνια για να το συνειδητοποιήσουν; Είμαι εντυπωσιασμένος :)”

  Η συλλογή 3D Emoji της Microsoft γίνεται ανοιχτού κώδικα

“Η Microsoft έχει γίνει ένα πραγματικό ανέκδοτο. Λένε στους χρήστες που φέρνουν κάτι νέο, όταν το έχουν αφαιρέσει από την προηγούμενη έκδοση. Αν δεν αλλάξετε κάτι στη σχέση σας με τους πελάτες σας σύντομα θα χάσετε όχι μόνο στην αγορά του τηλεφώνου.”

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


72  +    =  78