Διέρρευσαν νέα screenshots των Windows με το Start Menu

Η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος () της παρουσιάζεται σε δύο που διέρρευσαν. Δημοσιεύτηκαν από το tech blog Myce, και αποκαλύπτουν κάτι νέο στην επόμενη έκδοση των Windows – (γνωρίζουμε ότι θα είναι γνωστά και ως Threshold ή Windows 9 σύμφωνα με τις φήμες). Οι φήμες μέχρι σήμερα αν υποθέσουμε ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές, ήθελαν το να έρχεται με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, δηλαδή το Windows 9 και όχι σε μια ενημέρωση των Windows 8.1. Το ένα screenshot απεικονίζει την επιστροφή του Start menu, το οποίο η ίδια η Microsoft έχει ήδη αποκαλύψει. Η μία από τις δύο φωτογραφίες εμφανίζει και το build του λειτουργικού συστήματος που όπως δείχνει είναι μια αναβάθμιση των Windows 8.1.
start menu

Το Start menu στο screenshot εμφανίζεται με τη νέα του μορφή που περιέχει δύο στήλες με συντομεύσεις στις εφαρμογές της επιφάνειας εργασίας στα αριστερά και με ρυθμίσεις, , και άλλες Metro εφαρμογές στα δεξιά. Το πλαίσιο φαίνεται ότι μιμείται το Start menu που αποκαλύφθηκε από τη Microsoft τον Απρίλιο.

  Το Starlink θέτει πολιτική ορθής χρήσης και όριο δεδομένων

Το δεύτερο screenshot που δημοσιεύτηκε από το Myce εμφανίζει το Windows Store app να τρέχει σε ένα resizable παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας. Στην τελευταία έκδοση των Windows 8.1, μπορείτε να εκτελέσετε εφαρμογές των Windows από την επιφάνεια εργασίας, αλλά εμφανίζονται σε λειτουργία πλήρους οθόνης.

windows store

Η δημοσίευση στο Myce δεν αναφέρει πως ανακάλυψαν τα screenshots. Το site αναφέρει ότι πιστεύει ότι οι εικόνες είναι αληθινές αλλά όπως και αν το κάνουμε τα ISO του νέου λειτουργικού συστήματος δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  5  =