Το Windows Terminal είναι διαθέσιμο από το Microsoft Store

Στο Build 2019, η Microsoft ανακοίνωσε το νέο Windows Terminal για χρήστες των Windows 10. Χθες το βράδυ, το Windows Terminal εμφανίστηκε στο Microsoft Store.

Windows Terminal

Αμέσως μετά, η Microsoft δημοσίευσε ένα άρθρο που επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του Windows Terminal. Προς το παρόν πρόκειται για προεπισκόπηση (preview) και από ότι καταλαβαίνουμε αυτή θα είναι η πρώτη έκδοση από μία σειρά δοκιμαστικών εκδόσεων, μέχρι τον χειμώνα του 2019 όπου η Microsoft έχει ορίσει ως την προθεσμία για την τελική έκδοση του Terminal 1.0.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει πολλές νέες δυνατότητες, όπως υποστήριξη πολλαπλών καρτελών, υποστήριξη πολλών ρυθμίσεων και επιλογών διαμόρφωσης που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνιση του Terminal και άλλα.

Εάν εκτελείτε τα Windows 10, μπορείτε να κάνετε λήψη του Terminal από το Microsoft Store από εδώ. Θα πρέπει να τρέχετε Windows 10 έκδοση 18362.0 για να συνεχιστεί η εγκατάσταση από το Micosoft Store. Διαφορετικά θα δεχτεί την εντολή αλλά δεν θα προχωρήσει στην διαδικασία εγκατάστασης.

  Hyatt Hotels: υποκλοπή πιστωτικών καρτών και από τα 250 ξενοδοχεία

Επιπλέον το Microsoft Store από την στιγμή που θα δει ότι τρέχετε παλαιότερη έκδοση, για παράδειγμα την 17763.557, σας παρέχει ένα πλήκτρο ενημέρωσης όπου θα σας οδηγήσει σε αυτόν τον σύνδεσμο για να προβείτε στη ενημέρωση του συστήματός σας.

Η Microsoft διαθέτει το εν λόγω πρόγραμμα ως ανοικτού κώδικα και έτσι να μπορείτε να κατευθυνθείτε στο GitHub και να συμβάλλετε στην ανάπτυξη της εφαρμογής.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


5  +  3  =