Εφαρμογή WISeID Kaspersky Lab Security κρυπτογραφημένη αποθήκη κινητού


Η Kaspersky Lab και η WISeKey, εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας με έδρα την Ελβετία, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της ειδικής εφαρμογής WISeID Kaspersky Lab Security, η οποία χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε περιστατικά ψηφιακής ασφάλειας. Αυτή η νέα εφαρμογή ενσωματώνει τις καλύτερες τεχνολογίες και από τις δύο εταιρείες ψηφιακής ασφάλειας, ώστε να προσφέρει στους χρήστες φορητών συσκευών ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη mobile επικοινωνία και συναλλαγές.WISeID Kaspersky Lab Security

Η εφαρμογή WISeID Kaspersky Lab Security «κλειδώνει» προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης ενός λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών και κωδικούς PIN, σε ένα ασφαλές «organizer δεδομένων», δημιουργώντας «υπεύθυνες» ταυτότητες για online δραστηριότητα, ενώ τα ίδια τα δεδομένα παραμένουν προστατευμένα σε μια ασφαλή «αποθήκη» στο cloud.

Οι απειλές για την ασφάλεια των φορητών συσκευών αυξάνονται σε αριθμό και πολυπλοκότητα, με τους hackers να αναζητούν τρόπους για να εισβάλλουν σε φορητές συσκευές με στόχο να αποσπάσουν Bitcoin ή να εξαπατήσουν τους χρήστες φορητών συσκευών, ώστε να αποκαλύψουν την προσωπική τους ταυτότητα και πληροφορίες για τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Παρότι τα λειτουργικά συστήματα των φορητών συσκευών παρέχουν στους προγραμματιστές εφαρμογών σημαντικά χαρακτηριστικά ασφάλειας, οι hackers καταφέρνουν ακόμη να εκμεταλλεύονται την τεράστια εγκατεστημένη βάση των συσκευών Android και iOS, χρησιμοποιώντας πολλούς διαφορετικούς φορείς «μόλυνσης», για να τοποθετήσουν κακόβουλο λογισμικό.

Χωρίς λογισμικό ασφάλειας για φορητές συσκευές, οι χρήστες είναι ευάλωτοι σε όλες αυτές τις απειλές και σε ακόμα περισσότερες. Η νέα εφαρμογή περιλαμβάνει το Kaspersky Mobile Security SDK (Software Development Kit), μια ισχυρή και δοκιμασμένη λύση για την προστασία των κινητών τηλεφώνων από τις απειλές κατά της ασφάλειας.

Η προσθήκη του SDK στην εφαρμογή προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, όπως διαδικτυακή προστασία και προστασία δικτύου, προστασία συσκευής και εντοπισμό κινδύνου για smartphone, προσφέροντας στους χρήστες ένα αποτελεσματικό στρώμα αυτοάμυνας.

Μεταξύ άλλων, η WISeΙD διατηρεί τους κωδικούς πρόσβασης σε μια κρυπτογραφημένη «αποθήκη», δημιουργεί κωδικούς πρόσβασης που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παραβιαστούν και συγχρονίζει με ασφάλεια τα δεδομένα που βρίσκονται σε υπολογιστές και συσκευές πολλαπλών πλατφορμών, χρησιμοποιώντας ασφαλή αποθηκευτικά μέσα στο cloud. Η «αποθήκη» μπορεί να ξεκλειδωθεί μόνο με το Master Password του χρήστη και/ ή το καθορισμένο μοτίβο κλειδώματος, ενώ προσφέρει πρόσθετη προστασία με έλεγχο ταυτότητας που πραγματοποιείται μέσω αναγνώρισης προσώπου. Με ένα μόνο «κλικ», οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν online πρόσβαση στην εφαρμογή WISeΙD.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Η λύση WISeΙD Kaspersky Lab Security με το ενσωματωμένο Kaspersky Mobile Security SDK είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad, Android, MacOSX, Windows και Kindle. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.wiseιd.com.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news