Συζητήσεις με τολμηρούς επικεφαλής, τεχνικά workshops, design sprints, ευκαιρίες δικτύωσης και πολλά άλλα. Αύριο Τρίτη 31 Μαρτίου έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα το παγκόσμιο πρόγραμμα και brand της Google, “Women Techmakers” (WTM), το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2012 από την τότε αντιπρόεδρο του Google[x], Megan Smith.
Σήμερα επικεφαλής του “Women Techmakers” είναι η υπέρμαχος των γυναικών στο χώρο της Τεχνολογίας, Natalie Villalobos μαζί με μια παγκόσμια ομάδα από Googlers που το πάθος τους είναι να ενδυναμώσουν τις γυναίκες της τεχνολογίας αυξάνοντας την προβολή τους και προσφέροντας τους μια παγκόσμια κοινότητα και τα απαραίτητα εφόδια. 
Όλο το χρόνο το Women Techmakers στην Ελλάδα θα επαινεί τις γυναίκες της τεχνολογίας και όχι μόνο μέσω πολυάριθμων πρωτοβουλιών όπως συνέδρια, σεμινάρια, workshops, εκπροσώπηση των μελών σε διάφορες παγκόσμιες εκδηλώσεις, συζητήσεις και άλλα. Το Women Techmakers είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να αναγνωρίσουμε το πως η γυναικεία παρουσία επηρέασε την τεχνολογική βιομηχανία και όχι μόνο.





