WordPress 5.4.1: Ενημέρωση ασφαλείας

Η προγραμματιστές της κυκλοφόρησαν την 5.4.1 η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ορισμένα θέματα ασφαλείας και επιλύει 11 προβλήματα. Για περισσότερα δείτε το σχετικό σημείωμα.

Καλώς ήρθατε στο WordPress 5.4.1.

Κάθε κύρια έκδοση προσθέτει περισσότερα στον επεξεργαστή μπλοκ.

WordPress

 

Περισσότεροι τρόποι να κάνετε τις σελίδες και τα άρθρα να ζωντανέψουν με τις καλύτερες σας. Περισσότεροι τρόποι για να φέρετε επισκέπτες και να τους κρατήσετε απασχολημένους με πλούσιο ενσωματωμένο περιεχόμενο από τις καλύτερες υπηρεσίες του διαδικτύου.

Περισσότεροι τρόποι να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα, και να βάλετε τα μπλοκ στην τέλεια θέση — ακόμα και αν ένα συγκεκριμένο είδος μπλοκ είναι καινούργιο για εσάς. Πιο αποδοτικές διαδικασίες.

Και μεγαλύτερη ταχύτητα παντού, οπότε καθώς δημιουργείτε ενότητες ή συλλογές ή απλά πληκτρολογείτε ένα κείμενο, μπορείτε να καταλάβετε πόσο πιο γρήγορα προχωρά η δουλειά σας.

Δύο νέα μπλοκς. Και καλύτερα μπλοκς συνολικά.

  • Δύο ολοκαίνουρια μπλοκς: Σύνδεσμοι και Κουμπιά κοινωνικών δικτύων κάνουν την προσ διαδραστικών δυνατοτήτων ασφαλή και εύκολη.
  • Νέοι τρόποι για τα τα: ντεγκραντέ στα μπλοκ Κουμπιών και Εξωφύλλου, σε επιλογές χρωμάτων από την εργαλείων στα μπλοκ Πλούσιου Κειμένου, και για πρώτη φορά, επιλογές χρωμάτων στα μπλοκ Ομάδες και Στήλες.
  • Δεν χρειάζεται να μαντέψετε! Η έκδοση 5.4 ορίζει την ίδια διαδικασία για χρήση και αλλαγή πολυμέσων σε κάθε μπλοκ. Τώρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σχεδόν σε κάθε μπλοκ!
  • Εάν ποτέ σκεφτήκατε πως η στο μπλοκ Πολυμέσα + Κείμενο, πρέπει να οδηγεί σε κάτι άλλο—ίσως η εικόνα ενός καταλόγου να πρέπει να αποθηκεύει το έγγραφο του καταλόγου; Πλέον μπορείτε.

Καθαρότερη διεπαφή χρηστών, καθαρότερη πλοήγηση—και ευκολότερη χρήση καρτελών!

  • Πιο καθαρή πλοήγηση μεταξύ των μπλοκ, με τα μπλοκ διαδρομής. Και πιο εύκολη επιλογή, όταν φτάσετε εκεί.
  • Για τις στιγμές που πρέπει να πλοηγηθείτε με το πληκτρολόγιο, καλύτερη σειρά tab και εστίασης. Επιπλέον μπορείτε να πάτε με tab στην πλαϊνή στήλη σχεδόν όλων των μπλοκ.
  • Ταχύτητα! 14% γρηγορότερη φόρτωση του επεξεργαστή κειμένου, 51% γρηγρότερος χρόνος μέχρι την πληκτρολόγηση!
  • Οι συμβουλές έχουν φύγει. Στην θέση τους έχει προστεθεί το παράθυρο με τον Οδηγό Καλωσορίσματος, το οποίο μπορείτε να ανοίξετε όταν το χρειάζεστε – και μόνο τότε – ξανά και ξανά.
  • Θα ξέρετε με μια ματιά εάν είστε σε κατάσταση διορθωτή μπλοκ ή πλοήγησης. Εάν έχετε περιορισμένη όραση, ο αναγνώστης θα σας πει σε ποια κατάσταση βρίσκεστε.

Φυσικά, εάν θέλετε να δουλέψετε με τα τελευταία εργαλεία και λειτουργίες, εγκαταστήστε το πρόσθετο Gutenberg. Θα είστε ο πρώτος που θα χρησιμοποιήσει νέες φανταστικές λειτουργίες στον επεξεργαστή μπλοκ, πριν τις δει οποιοσδήποτε άλλος!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral straight into your inbox!

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).