WordPress 5.4.1: Ενημέρωση ασφαλείας

Η προγραμματιστές της WordPress κυκλοφόρησαν την έκδοση 5.4.1 η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ορισμένα θέματα ασφαλείας και επιλύει 11 προβλήματα. Για περισσότερα δείτε το σχετικό σημείωμα.

Καλώς ήρθατε στο WordPress 5.4.1.

Κάθε κύρια έκδοση προσθέτει περισσότερα στον επεξεργαστή μπλοκ.

WordPress

 

Περισσότεροι τρόποι να κάνετε τις σελίδες και τα άρθρα να ζωντανέψουν με τις καλύτερες εικόνες σας. Περισσότεροι τρόποι για να φέρετε επισκέπτες και να τους κρατήσετε απασχολημένους με πλούσιο ενσωματωμένο περιεχόμενο από τις καλύτερες υπηρεσίες του διαδικτύου.

Περισσότεροι τρόποι να κάνετε το όραμά σας πραγματικότητα, και να βάλετε τα μπλοκ στην τέλεια θέση — ακόμα και αν ένα συγκεκριμένο είδος μπλοκ είναι καινούργιο για εσάς. Πιο αποδοτικές διαδικασίες.

Και μεγαλύτερη ταχύτητα παντού, οπότε καθώς δημιουργείτε ενότητες ή συλλογές ή απλά πληκτρολογείτε ένα κείμενο, μπορείτε να καταλάβετε πόσο πιο γρήγορα προχωρά η δουλειά σας.

Δύο νέα μπλοκς. Και καλύτερα μπλοκς συνολικά.

  • Δύο ολοκαίνουρια μπλοκς: Σύνδεσμοι και Κουμπιά κοινωνικών δικτύων κάνουν την προσθήκη διαδραστικών δυνατοτήτων ασφαλή και εύκολη.
  • Νέοι τρόποι για τα χρώματα: ντεγκραντέ στα μπλοκ Κουμπιών και Εξωφύλλου, πρόσβαση σε επιλογές χρωμάτων από την γραμμή εργαλείων στα μπλοκ Πλούσιου Κειμένου, και για πρώτη φορά, επιλογές χρωμάτων στα μπλοκ Ομάδες και Στήλες.
  • Δεν χρειάζεται να μαντέψετε! Η έκδοση 5.4 ορίζει την ίδια διαδικασία για χρήση και αλλαγή πολυμέσων σε κάθε μπλοκ. Τώρα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο σχεδόν σε κάθε μπλοκ!
  • Εάν ποτέ σκεφτήκατε πως η εικόνα στο μπλοκ Πολυμέσα + Κείμενο, πρέπει να οδηγεί σε κάτι άλλο—ίσως η εικόνα ενός καταλόγου να πρέπει να αποθηκεύει το έγγραφο του καταλόγου; Πλέον μπορείτε.
  WpCrypt για WordPress κρυπτογραφείστε τους κωδικούς σας

Καθαρότερη διεπαφή χρηστών, καθαρότερη πλοήγηση—και ευκολότερη χρήση καρτελών!

  • Πιο καθαρή πλοήγηση μεταξύ των μπλοκ, με τα μπλοκ διαδρομής. Και πιο εύκολη επιλογή, όταν φτάσετε εκεί.
  • Για τις στιγμές που πρέπει να πλοηγηθείτε με το πληκτρολόγιο, καλύτερη σειρά tab και εστίασης. Επιπλέον μπορείτε να πάτε με tab στην πλαϊνή στήλη σχεδόν όλων των μπλοκ.
  • Ταχύτητα! 14% γρηγορότερη φόρτωση του επεξεργαστή κειμένου, 51% γρηγρότερος χρόνος μέχρι την πληκτρολόγηση!
  • Οι συμβουλές έχουν φύγει. Στην θέση τους έχει προστεθεί το παράθυρο με τον Οδηγό Καλωσορίσματος, το οποίο μπορείτε να ανοίξετε όταν το χρειάζεστε – και μόνο τότε – ξανά και ξανά.
  • Θα ξέρετε με μια ματιά εάν είστε σε κατάσταση διορθωτή μπλοκ ή πλοήγησης. Εάν έχετε περιορισμένη όραση, ο αναγνώστης οθόνης θα σας πει σε ποια κατάσταση βρίσκεστε.

Φυσικά, εάν θέλετε να δουλέψετε με τα τελευταία εργαλεία και λειτουργίες, εγκαταστήστε το πρόσθετο Gutenberg. Θα είστε ο πρώτος που θα χρησιμοποιήσει νέες φανταστικές λειτουργίες στον επεξεργαστή μπλοκ, πριν τις δει οποιοσδήποτε άλλος!

  Προσθέστε δωρεάν HTTPS στην Wordpress ιστοσελίδα σας

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


32  +    =  42