WordPress 5.8 Η επόμενη στάση της πλήρους επεξεργασίας

WordPress 5.8, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση, Από το changelog:

Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, η δύναμη των μπλοκ έχει έρθει τόσο στο Επεξεργαστή Μικροεφαρμογών Μπλοκ όσο και στο Προσαρμογέα.

wordpress

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε μπλοκ τόσο σε περιοχές μικροεφαρμογών στον ιστότοπό σας όσο και με ζωντανή προεπισκόπηση μέσω του Προσαρμογέα. Αυτό ανοίγει νέες δυνατότητες για τη δημιουργία περιεχομένου: από μίνι διατάξεις χωρίς κώδικα έως την τεράστια βιβλιοθήκη πυρήνων και μπλοκ τρίτων. Για τους προγραμματιστές μας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην Μικροεφαρμογή σημειώσεις προγραμματιστή.

Εμφανίστε Άρθρα με Νέα Μπλοκς και Μοτίβα

Το Query Loop Block καθιστά δυνατή την εμφάνιση αναρτήσεων βάσει καθορισμένων παραμέτρων. σαν έναν βρόχο PHP χωρίς τον . Εμφανίστε εύκολα αναρτήσεις από μια συγκεκριμένη κατηγορία, για να κάνετε πράγματα όπως να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο ή μια γεμάτη από τις αγαπημένες σας συνταγές. Σκεφτείτε το ως ένα πιο περίπλοκο και ισχυρό μπλοκ Πρόσφατων Δημοσιεύσεων! Επιπλέον, οι προτάσεις μοτίβων καθιστούν ευκολότερη από ποτέ τη δημιουργία μιας λίστας αναρτήσεων με τον σχεδιασμό που θέλετε.

wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru
wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru

Επεξεργαστείτε τα Πρότυπα Γύρω από τις Αναρτήσεις

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το οικείο πρόγραμμα ς μπλοκ για να επεξεργαστείτε πρότυπα που διατηρούν το περιεχόμενό σας – απλώς ενεργοποιήστε ένα μπλοκ ή ένα θέμα που έχει συμμετάσχει για αυτήν τη λειτουργία. Μεταβείτε από την επεξεργασία των δημοσιεύσεών σας στην επεξεργασία των σελίδων σας και επιστρέψτε ξανά, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ένα οικείο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ. Υπάρχουν περισσότερα από 20 νέα μπλοκ διαθέσιμα σε συμβατά . Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα και πώς να πειραματιστείτε με αυτήν στις σημειώσεις έκδοσης.


Τρεις Βοηθοί της Ροής Εργασίας

wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru

Επισκόπηση της Δομής της Σελίδας

Μερικές φορές χρειάζεστε μια απλή landing page, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε κάτι λίγο πιο ισχυρό. Καθώς τα μπλοκ αυξάνονται, αναδύονται μοτίβα, και γίνεται πιο εύκολη η δημιουργία περιεχομένου, χρειάζονται νέες λύσεις για να γίνει ευκολότερη η πλοήγηση σε περίπλοκο περιεχόμενο. Η Προβολή Λίστας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταβείτε ανάμεσα στα επίπεδα περιεχομένου και στα ένθετα μπλοκ. Επειδή η Προβολή Λίστας σας παρέχει μια επισκόπηση όλων των μπλοκ στο περιεχόμενό σας, μπορείτε τώρα να πλοηγηθείτε γρήγορα στο ακριβές μπλοκ που χρειάζεστε. Είστε έτοιμοι να εστιάσετε πλήρως στο περιεχόμενό σας; Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το ώστε να ταιριάζει στη ροή εργασίας σας.

Προτεινόμενα Μοτίβα για Μπλοκς

Ξεκινώντας από αυτήν την κυκλοφορία, το Εργαλείο Μετασχηματισμών Προτύπων θα προτείνει μοτίβα μπλοκ βάσει του μπλοκ που τε. Αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να το δοκιμάσετε στο Block Query και στο Social Icon Block. Καθώς προστίθενται περισσότερα μοτίβα, θα μπορείτε να εμπνευστείτε για το πώς να διαμορφώσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να αφήσετε ποτέ τον επεξεργαστή!

wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru
wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru

Στυλ και Χρωματισμός εικόνων

Χρωματίστε την εικόνα σας και καλύψτε τα μπλοκ με φίλτρα duotone! Το duotone μπορεί να προσθέσει ένα λίγο φωτεινό, ζωντανό χρώμα στα σχέδια σας και στυλ τις εικόνες σας (ή τα στο εξώφυλλο) για να ενσωματωθούν καλά στα θέματα σας. Μπορείτε να σκεφτείτε το εφέ duotone ως ασπρόμαυρο φίλτρο, αλλά αντί οι σκιές να είναι μαύρες και οι ανταύγειες να είναι λευκές, επιλέγετε τα δικά σας χρώματα για τις σκιές και τις ανταύγειες. Υπάρχουν περισσότερα για να μάθετε πώς λειτουργεί στην τεκμηρίωση.


Για να Εξερευνήσουν οι Προγραμματιστές

wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru

Theme.json

Παρουσιάζοντας τα Global Styles και Global Settings : ελέγξτε τις ρυθμίσεις του προτος επεξεργασίας, τα διαθέσιμα εργαλεία προσαρμογής και τα μπλοκ στυλ χρησιμοποιώντας ένα αρχείο theme.json στο ενεργό θέμα. Αυτό το αρχείο διαμόρφωσης ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί και ορίζει προεπιλεγμένα στυλ τόσο για έναν ιστότοπο όσο και για τα μπλοκ. Εάν δημιουργείτε θέματα, μπορείτε να πειραματιστείτε με αυτήν την πρώιμη επανάληψη μιας χρήσιμης νέας δυνατότητας. Για περισσότερα σχετικά με το τι είναι διαθέσιμο σήμερα και πώς λειτουργεί, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη σημείωση προγραμματιστή .

Διακοπή υποστήριξης για τον Internet Explorer 11

Η υποστήριξη για τον Internet Explorer 11 έχει σταματήσει από αυτήν την έκδοση και μετά. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να έχετε προβλήματα με τη του ιστότοπού σας, τα οποία δεν θα διορθωθούν στο μέλλον. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή τον IE11, συνιστάται ιδιαίτερα να μεταβείτε σε ένα πιο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Προστέθηκε υποστήριξη για WebP

Το WebP είναι μια σύγχρονη μορφή εικόνας που παρέχει βελτιωμένη απωλεστική και μη απωλεστική συμπίεση για εικόνες στον ιστό. Οι εικόνες WebP είναι περίπου 30% μικρότερες κατά μέσο όρο από τα αντίστοιχα JPEG ή PNG, με αποτέλεσμα ιστότοπους που είναι ταχύτεροι και χρησιμοποιούν μικρότερο εύρος ζώνης.

Προσθήκη Πρόσθετων Υποστηρικτικών Μπλοκ

Επεκτείνεται η υποστήριξη προηγούμενων υλοποιήσεων μπλοκ του WordPress5.6 και 5.7, το WordPress 5.8 παρουσιάζει μερικές νέες και νέες επιλογές ώστε να προσαρμόζετε τα δηλωμένα μπλοκ σας. Περισσότερες πληροφορίες για την διαθεσιμότητα στο σημείωση υποστήριξης ανάπτυξης μπλοκ.


Ελέγξτε τον Οδηγό Ανάπτυξης για περισσότερα!

Δείτε την τελευταία έκδοση του WordPress Οδηγό Ανάπτυξης. Περιέχει επισημάνσεις για τους προγραμματιστές για κάθε αλλαγή που ίσως θα θέλατε να είστε ενήμεροι.WordPress 5.8 Οδηγός Ανάπτυξης


iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

wordpress,wordpress download,wordpress τι είναι,iguru.gr,iguru

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).