Εύκολο rooting στο Xiaomi Mi 4c

Αγοράσατε ένα Mi 4c και θέλετε να αρχίσετε τις τροποποιήσεις στη συσκευή σας; Για να αρχίσετε θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο root του . Ας δούμε πως γίνεται.Xiaomi Mi 4c

Πιθανώς ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε root σε μια συσκευή Xiaomi Mi 4c είναι να κατεβάσετε ένα developer από την ιστοσελίδα της αγγλικής MIUI.

Επιλέξτε το link, χρησιμοποιήστε τα διαθέσιμα φίλτρα για να εντοπίσετε τη συσκευή σας, και φροντίστε να κατεβάσετε το τελευταία Developer rom που υπάρχει στη σελίδα λήψης.

Γιατί Developer rom; Επειδή είναι ήδη rooted. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο download manager για να επιταχύνει τη λήψη, καθώς ως γνωστό οι λήψεις από Κίνα μπορεί να είναι εξαιρετικά αργές.

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή σας. Εάν ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να εντοπίσει το smartphone (Xiaomi Mi 4c) από προεπιλογή, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης.

Ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε το απαιτούμενο πρόγραμμα οδήγησης στο σύστημά σας είναι με την εγκατάσταση του επίσημου Mi PC Suite το οποίο είναι διαθέσιμο στα αγγλικά. Φυσικά μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στην ίδια τη συσκευή όταν τη συνδέετε με τον υπολογιστή σας.

  Xiaomi το καλύτερο και το χειρότερο που έχει συμβεί στο Android

Η συσκευή σας θα πρέπει να αναγνωρίζεται αυτόματα μετά την εγκατάσταση των drivers. Μετακινήστε το αρχείο ROM που έχετε κατεβάσει στο φάκελο “downloaded_rom” της συσκευής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το File Explorer του PC Suite και να το μεταφέρετε με drag and drop, ή με τον Explorer.

Καλό θα ήταν πριν προχωρήσουμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας χρησιμοποιώντας το PC Suite.

Ας προχωρήσουμε στο Rooting του Xiaomi Mi 4c

Το συγκεκριμένο δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο. Θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Updater στη συσκευή που βρίσκεται στο φάκελο Tools.

Επιλέξτε το εικονίδιο του μενού της εφαρμογής και από εκεί “επιλέξτε πακέτο ενημερωμένης έκδοσης.”

Αυτό θα ανοίγει ένα πρόγραμμα περιήγησης και θα σας εμφανίσει το ROM που προσθέσατε στο φάκελο downloaded_rom στη συσκευή σας.

Χρειάζονται ένα με δύο λεπτά για να εγκαταστήσετε το νέο αρχείο rom και η συσκευή ενδέχεται να κάνει επανεκκίνηση αυτόματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

  Check Point Research: Περισσότερα για τις επιθέσεις στις συσκευές της Xiaomi

Μετά μπορείτε να ελέγξετε ότι όλα πήγαν καλά. Επιλέξτε Ρυθμίσεις – Σχετικά με το τηλέφωνο, και βεβαιωθείτε ότι η έκδοση που εμφανίζεται ταιριάζει με την έκδοση του ROM που μόλις εγκαταστήσατε.

Xiaomi Mi 4c Μετά το Rooting

Έχετε ήδη μια rooted συσκευή, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα τελευταίο βήμα για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Η Xiaomi μπλοκάρει το root για τις εγκατεστημένες εφαρμογές από προεπιλογή. Έτσι θα πρέπει να δώσετε root access και για τις εγκατεστημένες εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε να το κάνετε με το άνοιγμα της εφαρμογής ασφαλείας στη συσκευή σας και επιλέγοντας Δικαιώματα στην κατηγορία αυτή.

Εκεί μπορείτε να επιλέξετε “πρόσβαση root.” Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε σε ποιες εφαρμογές θέλετε να ενεργοποιήσετε την root πρόσβαση.

Σημειώστε ότι θα σας εμφανίζονται τέσσερα ή πέντε “παρακαλώ περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα, είστε σίγουρος;” για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση root στην επιλεγμένη εφαρμογή.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  9  =  15