Η Xiaomi σβήνει το Mi από την επωνυμία της

Η Xiaomi καταργεί σταδιακά το λογότυπο “Mi” από τη επωνυμία της. Τα προϊόντα θα φέρουν απλώς το όνομα Xiaomi.

mi xiaomi redmi

Σύμφωνα με το XDA η πασίγνωστη Κινέζικη εταιρεία “Mi Xiaomi” θα μετονομαστεί σε σκέτο “Xiaomi”, από το τρίτο τρίμηνο του 2021. Η αλλαγή αυτή πραγματοποιείται για να ενοποιήσει την παγκόσμια παρουσία της μάρκας Xiaomi και θα κλείσει το χάσμα αντίληψης μεταξύ της μάρκας και των προϊόντων της. Η αλλαγή αναμένεται να χρειαστεί κάποιο εύλογο χρόνο για να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές.

Η Xiaomi αναφέρει ότι θα διατηρήσει τη μάρκα Redmi, πράγμα που σημαίνει ότι τα υψηλότερα προϊόντα Xiaomi θα σχηματίσουν μια ξεχωριστή σειρά παράλληλα με τα προϊόντα Redmi, που θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Η επωνυμία Mi χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό στις δυτικές αγορές, πιθανώς για λόγους αναγνωσιμότητας και προφοράς. Για παράδειγμα, τηλέφωνα όπως το Mi 11 ονομάζονται ήδη Xiaomi 11 στην Κίνα. Αλλά η Xiaomi προφανώς πιστεύει ότι το όνομα της εταιρείας της είναι πλέον αρκετά αναγνωρίσιμο και αντιπροσωπεύει καλύτερα τα προϊόντα της.

Πάνω στο όνομα Mi έχει βαφτιστεί και το λειτουργικό παρακλάδι του Android , το MIUI, που υπάρχει σε όλα τα κινητά τηλέφωνα της Xiaomi. Υπενθυμίζουμε ότι ο συνιδρυτής της Xiaomi, είχε μια φορά σχολιάσει ότι το Mi αφορά δυο πράγματα: Mobile Internet και Mission Impossible. Το πρώτο αναφέρεται στο focus της Xiaomi, και το δεύτερο στις φιλοδοξίες της εταιρείας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.
Mi,Xiaomi,Redmi

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).